Nieuw West in the Picture
Bedrijven

Een schone werkplek

Een schone werkplek

Ik ben heel erg trots om te zeggen dat ik mijn werknemers al maandenlang blij kan maken met een schone werkplek. Het begon allemaal toen er een paar maanden geleden een grote verbouwing plaatsvond. We hebben de muren tussen een aantal ruimtes er tussenuit gebroken, waardoor een grote ruimte ontstond. Door de werkzaamheden lag er natuurlijk overal stof.

Daarom hebben we destijds contact opgenomen met De Hardware Hygiënist. Sindsdien komen de schoonmakers periodiek bij ons langs. Zo gezegd, zo gedaan. Vandaag vertellen we meer over wat dit bedrijf voor ons betekent.

Bij grote en kleine organisaties

Wij zijn een grote organisatie met veel flexplekken, maar ook kleinere organisaties hebben baat bij de schoonmaakdiensten die dit bedrijf biedt. Zo wordt er op iedere werkplek wel eens gegeten en wordt er bij vele bedrijven gewisseld van werkplek. Zonder dat u het daadwerkelijk in de gaten heeft, raken de werkplekken vervuild. Door de hardware te laten reinigen voorkomt u dat bacteriën de overhand nemen.

Computer en PC toetsenbord reinigen

Computerreinigingen toetsenbord reiniging zijn zoals u hierboven leest dus geen overbodige luxe. Vieze hardware kan ziekteverzuim en andere narigheden tot gevolg hebben. Dat is natuurlijk niet wat u wenst. Zo kunnen de medewerkers van dit bedrijf alle soorten hardware voor u schoonmaken. Denk hierbij aan pc schoonmaken, het toetsenbord reinigen en de laptop geheel ontsmetten.

Laptop reinigen

Wist u dat een laptop minder goed functioneert als hij vervuild is? Dat is niet zo gek, want hij wordt immers veel gebruikt. Daarnaast trekt hij ook nog eens heel veel stof aan, waardoor de binnenkant en de buitenkant gereinigd moeten worden. Dat kan niet de eerste de beste schoonmaker doen, want er is veel kennis voor nodig. De specialisten van De Hardware Hygiënist weten als de beste hoe ze de laptop reinigen.

https://www.dehardwarehygienist.nl/