Nieuw West in the Picture
Zakelijke dienstverlening

Met een camera inspectie is uw lekkage gegarandeerd snel verholpen

Van Vught Rioleringen staat voor u klaar wanneer u een lekkage moet verhelpen. De reparatie begint namelijk met een nauwkeurige en betrouwbare camera inspectie om de lekkage te detecteren. Hierdoor wordt het probleem goed zichtbaar en kan de strategie bepaald worden. De inspectiebus van Van Vught Rioleringen bevat alle instrumenten om de meest grondige inspectie uit te voeren en meest duidelijke detectie te realiseren. Ze beschikken over verschillende soorten camera’s die bij ieder type leiding passen. Zo bent u ervan verzekerd dat het proces altijd tot een goed einde komt. De medewerkers van Van Vught Rioleringen staan met hun ervaring en kennis voor u klaar om de meest efficiënte camera inspectie van uw lekkage uit te voeren. Wanneer er geen duidelijke tekening van de leidingen beschikbaar is, kunnen de camera’s digitale foto’s en films maken. Op deze manier is een lekkage zo gevonden.

Ook gespecialiseerd in de reiniging van uw vetafscheider

Het reinigen van uw vetafscheider is vaak cruciaal, maar weinig bedrijven in Nederland zijn hierin gespecialiseerd. Een vetafscheider die niet goed gereinigd is, kan voor vervelende situaties zoals verstoppingen en de beschadiging van de leidingen zorgen. Daarom is het belangrijk dat uw vetafscheider regelmatig  gecontroleerd en gereinigd wordt. Doordat u een onderhoudscontract afsluit met Van Vught Rioleringen, wordt uw vetafscheider periodiek gereinigd en blijft deze goed functioneren. Hun specialisten houden contact met u over de reinigingsbeurten, geven u de juiste bewijzen voor de controlerende instanties en zijn altijd op tijd voor de volgende reiniging van uw vetafscheider. Speciaal voor bedrijven met afscheiders die met grote regelmaat gereinigd moeten worden en een groot volume hebben, biedt Van Vught Rioleringen een all-in tarief aan. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over een te late reiniging van uw vetafscheider.

Profiteer van professionele services bij Van Vught Rioleringen

De medewerkers van Van Vught Rioleringen blijven te allen tijde op de hoogte van de nieuwste technieken. Een efficiënte en zo eenvoudig mogelijke reparatie of reiniging heeft voor hen de grootste prioriteit. Naast het reinigen van de vetafscheider en de camera inspectie van lekkages biedt Van Vught Rioleringen nog veel meer services, zoals ontstoppingen, rioolreinigingen en vetrecycling. Altijd met de grootste vakkundigheid.