Nieuw West in the Picture
Image default
Bedrijven

Outplacement in Deventer is de beste keuze

Heeft u uw werk verlaten vanwege vrijwillig of verplicht ontslag en heeft u geen idee hoe uw volgende carrièrestap eruit moet zien? Dan is verzorgde outplacement in Deventer mogelijkerwijs een interessante keuze. Outplacement in Deventer biedt ondersteuning aan werknemers die hun werk verlaten vanwege vrijwillig of verplicht ontslag. De ondersteuning is bedoeld om u te helpen uw volgende carrièrestap met vertrouwen te maken, door u het juiste advies, de tools en de technieken te geven om de arbeidsmarkt te benaderen. Outplacement ondersteuning wordt in de meeste gevallen betaald door de werkgever en wordt meestal aangeboden als onderdeel van een afvloeiings pakket.

Outplacement in Deventer helpt u sneller een nieuwe baan te vinden

Als u ontslagen bent, dan kan outplacement in Deventer u helpen om sneller een nieuwe baan te vinden. Onze outplacement traject bestaat uit een reeks workshops. De programma’s omvatten onder andere: identificatie van de eigen vaardigheden, beoordeling en zelfreflectie om interesses en sterke punten te bepalen, het maken van pakkende CV’s en begeleidende brieven, netwerken en marktonderzoek om potentiële kansen te identificeren. Betaald uw werkgever niet voor outplacement? Dan kunt u een deel van uw transitievergoeding hiervoor gebruiken. U zult het geld snel terugverdienen, omdat wij ervoor zorgen dat u snel een baan vindt of een betere baan vindt.

Outplacement in Deventer: voor werkgever en werknemer

Bent u werkgever en staat u op het punt werknemers te ontslaan? Dan zijn er veel redenen om in outplacement in Deventer te investeren. Het bieden van outplacementdiensten aan uw vertrekkende werknemers betekent dat zij professionele hulp krijgen bij het identificeren van en voorbereiden op hun volgende carrièrestap. Uw huidige werknemers zullen dit als positief zien en betrokken en trouw blijven aan hun werk. Bedrijven die hun personeelsbestand inkrimpen zonder outplacement ondersteuning te bieden, kunnen ernstige tegenslagen ervaren. Outplacement in Deventer weet dat elk persoon uniek is en daarom is elk van onze traject afgestemd op de individuele behoeften. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.