Nieuw West in the Picture
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van houten gevelbekleding

Denkt u er over na om uw huidige gevelbekleding te vervangen? Of wilt u dit aan laten brengen op uw huidige pand of nieuwbouwwoning? In beide gevallen loont het zich om te kiezen voor houten gevelbekleding van specialist Platowood. Dit heeft meerdere beweegredenen. Allereerst levert deze expert kwalitatief hoogwaardig hout. Hierdoor heeft u er weinig tot geen onderhoud aan om het mooi te houden. Een jaarlijkse poetsbeurt is voldoende. Daarnaast blijft het goed in vorm en heeft het een lange levensduur. Uiteraard is de kwaliteit niet de enige reden om voor het hout van deze specialist te kiezen. Lees verder en ontdek de andere voordelen.

Een milieuvriendelijk materiaal en duurzame productie

Een andere reden om voor Platowood te kiezen als u houten gevelbekleding inkoopt, is de duurzaamheid van de producten en het productieproces van dit bedrijf. Tijdens de productie komt er bijvoorbeeld minder CO2-uitstoot vrij dan dat het hout opneemt wanneer het aan uw gevel bevestigd wordt. Zo’n uniek productieproces met het oog op duurzaamheid komt u niet snel tegen. Bovendien wordt er niet met schadelijke chemicaliën gewerkt om het hout te versterken. Het hout wordt wel versterkt, maar dit wordt gedaan met de innovatieve methode platoniseren. Hierdoor zijn chemicaliën overbodig en dat is niet alleen goed voor het hout, maar uiteraard ook voor het milieu.

Profiteer van uitgebreide keuzemogelijkheden

Misschien wel het belangrijkste voordeel dat Platowood op het gebied van houten gevelbekleding te bieden heeft, is de uitstekende service en uitgebreide keuzemogelijkheden. Hierdoor vindt u zeker gevelbekleding die aan al uw wensen voldoet. U kiest bijvoorbeeld uit verschillende houtsoorten die in een kleur naar keuze afgewerkt kunnen worden. Hierdoor kunt u het hout volledig op de architectuur van uw woning afstemmen. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse afwerkingen, waaronder een brandvertragende behandeling. Dit is natuurlijk optimaal voor de veiligheid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de experts van dit bedrijf!

https://www.platowood.nl/