Nieuw West in the Picture
Image default
Bedrijven

Rijplaten verhuur

Rijplaten verhuur

Zoekt u een manier om uw terrein tijdelijk toegankelijk te maken voor voetgangers en zware voertuigen, dan is het aangeraden rijplaten te leggen. Zeker op bouw- en evenemententerreinen zijn de platen enorm handig. Zoekt u stevige rijplaten van uitstekende kwaliteit? Dan moet u bij Kolbe zijn. Kolbe staat namelijk bekend om hun professioneel rijplaten verhuur. Ze beschikken over een ruime voorraad en zorgen ook nog eens voor het transport en de installatie van de platen!

Kunststof rijplaten huren

Bij Kolbe kan u zowel kunststof als stalen rijplaten huren. Gaat het om een drassige of oneven ondergrond, dan moet u kunststof rijplaten huren. Op een festivalterrein zorgen ze bijvoorbeeld voor een droog pad voor de bezoekers. Ook voor een bouwterrein kan u kunststof rijplaten huren. Met de rijplaten voorziet u het terrein van een stevige ondergrond waar zowel machines als voetgangers en zelfs rolstoelgebruikers zich makkelijk op kunnen bewegen.

Stalen rijplaten huren

Gaat het om een terrein dat zwaar belast wordt door zware wagens en graafmachines, dan moet u stalen rijplaten huren. Staal is een stevig materiaal dat, in tegenstelling tot het lichte kunststof, uiterst geschikt is voor intensief gebruik. Zowel de stalen als de kunststof rijplaten zijn bovendien stevig en door hun ideale dikte buigen ze niet krom. Deze uitstekende kwaliteit kenmerkt dan ook het rijplaten verhuur van Kolbe.

Specialist in rijplaten

Kolbe is dé specialist als het om rijplaten gaat. Ze leveren in heel Nederland en zorgen zelf voor het transport. Indien gewenst nemen ze ook het leggen van de platen voor hun rekening. Bovendien beschikken ze over speciale apparatuur om de rijplaten te reinigen, waardoor u steeds kraaknette en rechte rijplaten geleverd krijgt. Deze totaalservice maakt van Kolbe een uiterst professioneel en uniek bedrijf!

https://kolbe.nl/

Gerelateerde artikelen

Fietsen en fietsonderdelen

Lockpick gun

Een Sunshower kopen die bij u past