Nieuw West in the Picture
Image default
Cadeau

Een unieke manier manier om te iemand te herdenken met een foto in 3D glas

Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen, een logo of foto in glas. Tegenwoordig is het ook mogelijk om dit te laten maken op maat, met de afbeelding die jij maar wilt. De afbeelding wordt in 3D weergegeven in het glas, van iedere kant kun jij de foto bezichtigen, net alsof je om de persoon of personen heen loopt.

Maar denk niet alleen aan personen, het is ook mogelijk om een foto van jouw huisdier te gebruiken. Om het helemaal af te maken kun je er zelfs een LED licht aan toevoegen om de afbeelding nog beter tot zijn recht te laten komen.

Waarom een 3D Foto in Glas

Een normale foto in een lijstje heeft natuurlijk ook zijn waarde, maar een foto in 3d verwerkt in glas is natuurlijk iets extra speciaal. De foto is van alle kanten te bekijken en het geeft de foto een uniek randje. Alsof het een award is. Een 3d foto in glas is leuk voor jezelf maar ook om weg te geven aan vrienden en familie.

Ook kun jij jouw bedrijfslogo laten verwerken in het glas in combinatie met naam en bijvoorbeeld datum. Deze zou je kunnen geven aan een medewerker die al een bepaalde tijd in dienst is, als aandenken en waardering voor het verrichte werk de afgelopen jaren. Een 3d foto in glas kan ook als aandenken gemaakt laten worden voor een overleden familielid, vriend, vriendin maar ook huisdier. Is iemand bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd? Of ben jij 5 jaar samen met je vriendin? Laat een 3d foto in glas maken in combinatie met datums en namen.

Hoe werkt het en Wat is er Mogelijk

Wij kunnen jou helpen met het verwerken van de foto in het glas. Je hoeft ons alleen maar een foto aan te leveren en eventuele teksten die verwerkt moeten worden in het glas. Het is belangrijk om te weten dat het een scherpe foto moet zijn die vanuit het vooraanzicht gemaakt is. Afhankelijk van de foto kan hij dan staand of liggend verwerkt worden in het door jouw gekozen formaat glas.

De foto hoeft niet uit één persoon of huisdier te bestaan, het mag ook een foto zijn van bijvoorbeeld vier personen of dieren. Ook is het mogelijk om een vorm erin te bouwen waarmee je bijvoorbeeld een waxinelichtje kunt plaatsen of een kleine bloem. Dit wordt vaak gemaakt voor mensen die zijn overleden. Voor alle informatie verwijs ik je graag naar https://www.all-incrystal.nl/uw-foto-in-3d.

https://www.all-incrystal.nl/