Nieuw West in the Picture
Image default
Bedrijven

Verhuizen naar de wijk in Nieuw West in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een goede plek om te verhuizen? Als dat zo is, dan kun je een geweldige wijk bezoeken. Deze wijk heet Amsterdam Nieuw West.

Amsterdam Nieuw West is een wijk in de stad Amsterdam. Het ligt in de zuidwestelijke hoek van de stad, tussen Diemen en Amstelveen, langs de rivier de Hollandse IJssel.

Je zult merken dat dit een populaire woonwijk is die behoorlijk divers is. De wijk Amsterdam Nieuw West is zowel een woon-werkwijk in het stadscentrum als een belangrijk recreatiegebied.

De wijk omvat voornamelijk nieuwe woonwijken, meestal bestaande uit hoogbouwappartementen en enkele kleinere huizen in villastijl. Buitenruimtes, parken, meren en waterwegen zijn hier eenvoudig te vinden. Het is ook de thuisbasis van het Europaplein en het Bonnefantenmuseum.

Waarom verhuizen naar Nieuw West?

Deze wijk is perfect voor mensen die van de natuur en de stad houden. De buurt Amsterdam Nieuw West is een mooie, groene wijk waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen in de natuur, of de vele parken in de omgeving kunt verkennen. Hier ben je slechts een paar minuten verwijderd van het stadscentrum en zijn musea en historische bezienswaardigheden.

Elk gebouw in deze wijk is ook in uitstekende staat, aangezien je vaak goed werkende lift, schone en functionerende openbare badkamers en verschillende openbare utiliteitsgebouwen zult aantreffen. Er zijn ook vrij veel winkels, restaurants, bars en cafés verspreid over de wijk. Deze wijk is een erg leuke plek om te wonen, vooral omdat het een balans heeft tussen een stads- en natuurleven.

Met de prachtige bezienswaardigheden van de stad en parken, geweldige historische gebouwen en de overvloed aan verschillende etablissementen is het een geweldige plek voor mensen om gelukkig te zijn.

Is de wijk Nieuw West duur?

De Amsterdamse Nieuw West buurt is best een dure plek om te wonen. Dit is iets wat je moet onthouden voordat je daadwerkelijk naar deze wijk verhuist. De woningen in dit gebied hebben een gemiddelde prijs van rond de 2.200 euro per vierkante meter. De prijzen en kosten van levensonderhoud in Amsterdam Nieuw West kunnen vergelijkbaar zijn met het centrum van Amsterdam.

Er zijn echter een paar geweldige deals als je goed genoeg zoekt in deze buurt. als je voor een huurappartement gaat, zal de gemiddelde vergoeding die je moet betalen ongeveer 15,05 euro per vierkante meter bedragen, in tegenstelling tot de centrale 24,56 euro.