Nieuw West in the Picture
Image default
Bedrijven

Welke soorten cinema walls zijn er allemaal?

Heb je een nieuwe woning of ben je gewoon toe aan een nieuwe look van je huis? Tover je woonkamer dan om tot een luxe getaway. Met een cinema wall krijgt je huiskamer de uitstraling van een luxe hotelkamer. Een cinema wall is niet alleen voor een luxe uitstraling, het is ook handig om alle kabels weg te werken van je televisie en boxen. Alle mogelijkheden voor cinema walls zullen worden besproken. 

Cinema wall met haard

De meeste mensen kiezen voor een cinema wall met haard. Veel bedrijven die cinema walls maken verkopen ook haarden, zoals Cinewalldeluxe. De haarden kunnen zij dan direct meenemen en erin plaatsen. Een elektrische haard wordt tegenwoordig vaak gebruikt, omdat deze het mooie effect heeft van vlammen en takken, maar zonder brandgevaar. Daarom is het ideaal voor in een cinema wall. Er zijn verschillende soorten, vormen en maten haarden. Je kan kiezen voor een simpele haard in je cinema wall, of een 3D haard mar glas aan drie kanten. Vaak zit de haard onder je televisie, doe wat inspiratie op via pinterest of instagram. Zo kan je bepalen welke haard het beste past bij jouw woning en hoe wil dat het eruit komt te zien. Als je een bedrijf hebt gevonden die de cinewall gaat plaatsen kan je al je wensen aan hen doorgeven.

Cinema wall met verlichting

Ook populair is een cinewall met verlichting. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de cinema wall te laten zweven en de randen te verlichten, of de verlichting van binnenuit te laten plaatsen. Je kan met het plaatsen van een cinema wall alle kanten op. Je kunt kastjes en opbergruimte creëren en daarin verlichtingsstrips laten plaatsen. Als je mooie wandverlichting hebt gezien kan dit er ook in geplaatst worden.

Cinema wall materialen 

Een cinema wall kan je in verschillende materialen laten maken. Wil je hem simpel en wit geverfd en gestuukt? Of wil je gebruik maken van marmer of houtstrips in je cinewall voor een extra luxe uitstraling? Bij Cinewalldeluxe kun je alle kanten op. Zij hebben verschillende kleuren hout, marmer of beton ciré platen.