Nieuw West in the Picture
Image default
Bloemen

Binnen een paar klikken gladiolen online bestellen

Wil je graag zelf bloemen planten zodat je een tuin kunt creëren die volledig aansluit op jouw wensen? Bekijk dan eens het aanbod aan bloembollen van Bulbs4you. Bij deze webshop kun je verschillende bloembollen online bestellen en vind je ook originele cadeaupakketten en accessoires. Je bent binnen een paar klikken klaar en je bestelling wordt vervolgens binnen drie werkdagen verzonden. Zo profiteer je van een snelle levering en kun je snel aan de slag met tuinieren. Je hebt de keuze uit zowel lente- als zomerbloeiers. Hou je van mooie hyacinten en narcissen? Of kies je er juist voor om gladiolen of anemonen te bestellen? Bij deze specialist kan het allemaal! 

Plant gladiolen in de tuin of in plantenpotten

Om in de lente of zomer van een prachtige tuin te genieten, is het belangrijk dat je goed weet wanneer je de bloembollen het best kunt kopen en planten. Wanneer je gladiolen wilt bestellen, is dit bij Bulbs4you mogelijk vanaf 10 februari, wanneer er geen kans meer is op nachtvorst. Vervolgens plant je de bollen in april of mei. Dit is afhankelijk van waar je de bloemen wilt planten: in de tuin of in plantenpotten. Wanneer je dit in de tuin doet, doe je dit het best eind april of begin mei. Plant de knollen op een zonnige plek in een gat van ongeveer zeven centimeter en voorzie ze direct van tuinmest. Hierdoor kunnen de bollen meteen gaan groeien. Wanneer je het leuker vindt om verschillende plantenpotten met bloembollen op je terras te plaatsen, plant je de bollen het best begin april. Zet de potten op een relatief warme plek om ze goed te laten groeien.

Vraag meer informatie aan bij deze specialisten

Gladiolen bestellen is bij Bulbs4you zeer eenvoudig. Je kiest de hoeveelheid bloembollen en plaatst ze in je winkelmandje. Vervolgens kun je jouw gegevens invullen en direct online betalen. Daarna worden de bloembollen bij je thuisbezorgd. Bij een besteding vanaf € 50,- profiteer je van gratis verzending. Voor meer informatie of advies over het planten van bloembollen, kun je contact opnemen met de specialisten van dit bedrijf.

https://www.bulbs4you.nl/nl/