Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Een slotenmaker nodig?

Een slotenmaker nodig?
We maken het hoogstwaarschijnlijk allemaal wel eens een keer mee dat we niet naar binnen kunnen. De oorzaken kunnen verschillend zijn. De kans bestaat dat we de sleutel verloren hebben of dat we bij het weggaan vergeten zijn dat hij nog in de binnenzijde van het voordeurslot zit. Ook kan het cilinderslot vast zitten of de sleutel, die we gebruiken, is afgebroken. Het slot kan stuk zijn en doordraaien wanneer we er met de sleutel mee naar binnen willen gaan. Om alsnog naar binnen te kunnen, zou je zelf aan de slag kunnen gaan. Je kunt het cilinderslot uitboren om daarna dit onderdeel te vervangen. Wanneer je hieraan begint, zul je al snel merken dat het niet meevalt. Dit soort werkzaamheden kun je beter aan een slotenmaker overlaten. Deze specialist weet precies wat hij moet doen om ervoor te zorgen dat je weer snel naar binnen kunt gaan. Hij zal niets overbodigs stuk maken.

Een slotenmaker nodig in Zaandam, Purmerend of Almere? kijk op deslotenmaker.com voor een overzicht van de slotenmakers bij u in de regio.
 
Thuiskomen
Vaak gebeuren problemen met sloten tijdens de nachtelijke uren. Je komt ’s avonds thuis en merkt dat je niet naar binnen kunt. Wanneer je je huis beveiligd hebt met rolluiken zul je alleen nog maar binnen kunnen via je voordeurslot. Wil je niets stuk maken, benader dan een slotenmaker die 24/24 7/7 bereikbaar is. Als je een slotenmaker via Google kiest, vraag dan bij het eerste contact wat de richtprijs is voor het opmaken van het slot. Wil hij je dat niet geven, moet je verder zoeken. Er is een website waarop vertrouwde slotenmakers adverteren. Daarvoor kun je de website van Het Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Benader je via deze website een slotenmaker, weet je zeker dat er vertrouwde bij je langs zal komen. Wanneer hij er is, zal hij de deur snel voor je openen en eventueel het voordeurslot vervangen. De werkzaamheden zullen hierbij snel verlopen, zodat je ook weer snel naar binnen kunt en het huis weer veilig af te sluiten is. Omdat er dus meerdere oorzaken kunnen zijn waardoor je niet naar binnen kunt, is het belangrijk zo snel mogelijk een goede specialist te benaderen. Omdat het meestal op een ongelegen moment gebeurt, kun je het beste vooraf het adres opslaan, zodat je bij zo’n voorval niet eerst moet gaan zoeken. Vraag altijd vooraf naar de richtprijs. De normale prijs voor het openmaken van een slot bedraagt tussen de € 50 en € 250. Moet het voordeurslot worden vervangen, zullen natuurlijk ook de kosten voor het nieuwe slot worden verrekend.

https://deslotenmaker.com/