Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Maak uw vervuilde terrein klaar voor verkoop via bodemsaneringsproject

Wanneer u grond bezit dat verontreinigd is en u deze grond wilt verkopen, dan denkt u waarschijnlijk na over de mogelijkheden van een bodemsaneringsproject. Daarvoor bent u aan het juiste adres bij Santerra. Santerra is graag uw professionele partner op dit gebied door de saneringswerkzaamheden voor u uit te voeren. Daarbij zorgt dit bedrijf er ook voor dat u het benodigde bodemattest voor uw terrein verkrijgt zodat de verkoop hiervan vervolgens zonder problemen kan plaatsvinden.

Behaal een optimaal resultaat met een sanering

Kiest u voor de dienstverlening van Santerra en besteedt u uw bodemsaneringsproject uit aan dit bedrijf? Dan bent u ervan verzekerd dat uw verontreinigde terrein aangepakt wordt met professionele bodemsaneringstechnieken. Zo zet Santerra zich als uw partner in voor het behalen van een optimaal resultaat. De professionele medewerkers van dit saneringsbedrijf kunnen zowel in situ- als ex situ-technieken toepassen. Enkele voorbeelden van in situ-bodemsaneringstechnieken zijn actieve koolfilters, grondwaterbehandeling en de striptorens techniek. Chemische oxidatie, bodemluchtextractie en nutriënteninjectie vallen eveneens onder in situ-technieken. Onder ex situ-bodemsaneringstechnieken kunt u ontgraven, aanvullen, sloop en volledige opkuis verstaan. Wanneer u graag meer informatie ontvangt over deze technieken helpt een medewerker van Santerra u hierbij graag verder. Vult u hiervoor het contactformulier in op de website van dit bedrijf.

Wat mag u verwachten van projecten door Santerra?

Santerra zet zich altijd in voor optimale resultaten en heeft met een vakkundige dienstverlening al heel wat projecten op het gebied van bodemsanering gerealiseerd. Hierdoor heeft Santerra niet alleen kennis waar het heel diverse verontreinigingen betreft, maar ook ervaring met een scala aan terreinen. Bent u benieuwd naar de afgeronde projecten van Santerra om te kijken of de dienstverlening van dit bedrijf aansluit bij uw wensen? Bezoek dan de website van dit bedrijf. Hier vindt u een impressie van gerealiseerde projecten met zowel beschrijvingen als foto’s. 

https://www.santerra.be/