Nieuw West in the Picture
Vakantie

Kies voor een bedrijfsuitje met overnachting

Het komt niet vaak voor dat u kunt kiezen voor een bedrijfsuitje met overnachting. Bij de Westernboerderij kan dit wel. Ze zijn dé groepsuitjes specialist in Gelderland en omstreken en zullen u gegarandeerd een onvergetelijke dag bezorgen. De beschikbaarheid van een enorme buiten ruimte geeft u de mogelijkheid met grote groepen te reserveren. Daarnaast heeft deze bijzondere groepsaccommodatie een rijke historie, de stallen en het huis stammen maar liefs uit 1721.

Groepsuitjes om nooit te vergeten

Bij de Westernboerderij kunt u zowel voor zakelijke als voor particuliere groepsuitjes terecht. Het enorme aanbod aan arrangementen zorgt ervoor dat u altijd een dagje uit op maat krijgt. Voor een bedrijfsuitje met overnachting kunt u terecht in het unieke tipidorp. Hier kunt u een onvergetelijke dag met zijn allen afsluiten voor om het kampvuur. Wie wilt er nou niet een keer in een tipitent slapen? De groepen kunnen vele samenstellingen hebben, denkt u bijvoorbeeld aan vrienden, families, studiegenoten en collega’s. Iedereen is welkom.

De Western arrangementen

Deze bijzondere accommodatie heet natuurlijk niet voor niks de Westernboerderij. Ze zijn gespecialiseerd in groepsuitjes met een Western thema. U kunt onder andere kiezen voor arrangementen met een Western zeskamp, kleiduiven schieten, quad rijden, countrygolf, boogschieten, buksschieten, huifkar rijden, Western grill en overnachten in het tipidorp. Door voor een bedrijfsuitje met overnachting te kiezen zult u teambonding tot een nieuw level tillen. Gezellig met uw collega’s de dag afsluiten rond het kampvuur zal nog lang voor leuke verhalen zorgen.

Bijzondere groepsaccommodatie in Gelderland

De Westernboerderij is een bijzondere groepsaccommodatie waar u alles onder één dak vindt voor een onvergetelijk uitje. Geen gedoe met van hot naar her rijden of extra kosten om verschillende locaties tot één dagje uit te plannen. Bij de Westernboerderij in Gelderland vindt u alles waar u voor kunt wensen: amusement, lunch, diner, gezelligheid en een unieke slaapplek. Of u nu komt voor een aantal uren, een dagdeel of zelfs blijft slapen, ongetwijfeld zal het een ervaring worden om nooit te vergeten bij deze bijzondere groepsaccommodatie.