Nieuw West in the Picture
Image default
Electronica en Computers

Levensduurkosten van een bouwproject eenvoudig en nauwkeurig berekenen met deze app

Life Cycle Vision is een programma waarmee je snel en exact de levensduurkosten van een project berekent. Je kunt de app in alle projectfases gebruiken, van ontwerp tot exploitatie. Als je deze app in de beginfase gebruikt, kun je goed onderbouwde keuzes maken en die verantwoorden aan eventuele zakenpartners. Bovendien houdt deze software rekening met alle sectoren die bij het project betrokken zijn voor een zo exact mogelijk beeld van de Life Cycle Costing.

Waarom de totale kosten van een project berekenen met deze software?

Een doordacht project betekent minder kans op toekomstige problemen. Maar hoe maak je nu goed onderbouwde keuzes als je zelf onmogelijk alle aspecten en verschillende sectoren kunt afwegen om de Life Cycle Costing in te schatten? Deze handige tool bevat informatie over alle betrokken sectoren en installaties. Daardoor wordt het een stuk eenvoudiger om de netto contante waarde van integrale ontwerpen in te schatten. De kosteninformatie in deze app is altijd up-to-date. Daarnaast is dit programma geschikt voor diverse installaties, zoals transport, elektrotechniek en werktuigbouwkundig. Je kunt zelfs het energieverbruik per uur over een jaar berekenen.

Het gemak van deze tool

Als je deze software gebruikt voor je berekening van de levensduurkosten, heb je in slechts vier stappen een betrouwbaar en zeer precies eindbedrag van het project. Je hebt geen diepgaande kennis over installatie nodig om de app te gebruiken, die is namelijk zeer gebruiksvriendelijk. Het programma sluit precies aan op een standaard ontwerpproces. Daarnaast neemt het zowel gebouw- als gebruikersinstallaties in acht. Er is dus geen betere tool om de whole life cost mee te berekenen.

Dowload de gratis demo en probeer dit programma uit

Het berekenen van de Life Cycle Costing is nooit meer een tijdrovende klus dankzij Life Cycle Vision. Deze app bevat alle nodige kosteninformatie van verschillende sectoren zodat het inschatten van de levensduurkosten van een integraal bouwproject eenvoudig wordt. Je hebt een ontzettend exacte berekening in slechts vier stappen! Dowload de tool of probeer eerst de gratis demoversie.