Nieuw West in the Picture
Eten en drinken

Bierproeverij Den Bosch: genieten met maten

Wat is er lekkerder dan na een vermoeiende werkweek op de bank ploffen met een biertje? Precies! Met vrienden neerploffen en genieten van een biertje. Of nog beter, niet op de bank zitten in je Beeren ondergoed met je maten, maar de stad in voor een bierproeverij. 

En niet zo maar een stad, maar een Bourgondische stad waar je er een waar bier-avontuur van kunt maken. Den Bosch is een stad van nu, met een rijke historie. De historie zie je terug in de knusse straatjes en de mooie panden waar het centrum vol mee staat. Het moderne karakter zie je in het aanbod van de stad: rijen van fijne kroegen en mooie restaurants, ontelbare cafés en een nachtleven dat net zo bruist als de schuimkraag op een perfect getapt pilsje.

Proeverij

Door de mooie omgeving geniet je nóg meer van je biertje. Helemaal wanneer je tijdens de bierproeverij vier heerlijke speciaalbiertjes krijgt voorgezet. Terwijl je proeft vertelt een echte bierspecialist je alles over de geschiedenis van bier en het brouwsgilde en legt hij je precies uit wát er nu zo speciaal aan het bier is. Daardoor kun je de bijzondere smaakaccenten beter plaatsen en proeven.

De verleiding is misschien groot om je volle aandacht te schenken aan het bier, zo lekker is het. Maar om te zorgen dat je ook een beetje oplet, wordt de bierproeverij afgesloten met een bierquiz. Dus luister goed naar de deskundige en wie weet mag jij jezelf nog jaren na afloop dé beste bierkenner uit je vriendenkring noemen.

Bierdrinken zal nooit hetzelfde zijn na onze bierproeverij in Den Bosch.

Uitgebreid genieten

Omdat je door de bierproeverij de smaak te pakken hebt, heb je nog lang geen zin om naar huis te gaan. En dat hoeft ook niet. Brabantse nachten zijn dan misschien wel lang, maar ze zijn ook goed gevuld. Boek een diner, of een BBQ voor na de proeverij en ga vervolgens op kroegentocht. Op jacht naar nóg meer speciaalbiertjes en nog meer smakelijke avonturen.

De bierproeverij is geschikt voor diverse gelegenheden: van een avondje stappen tot een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden.

http://www.bier-proeverij.nl/locaties/bierproeverij-den-bosch/