Nieuw West in the Picture
Woning en Tuin

Voorkom lekkage met een tijdige dakrenovatie

Misschien kent u het gezegde weleens gehoord: “Je moet het dak repareren wanneer de zon schijnt”. Het is nóg beter om je dak goed te onderhouden en tijdig te renoveren. Op die manier voorkom je lekkages en problemen aan je dak en hoef je helemaal geen reparatie meer uit te voeren. Je wil toch niet dat die geweldige eikenhouten eettafel ineens vochtschade oploopt?

Wanneer is een dakrenovatie nodig?

De meeste mensen hebben weinig tot geen verstand van daken. Zolang het binnen droog blijft, is het goed, is de gedachte. Toch kan het zijn dat je dak door ouderdom al onzichtbaar aan het verzwakken is.

De experts van Roofing Service Nederland weten waar ze naar moeten kijken en kunnen een dakevaluatie uitvoeren. U krijgt dan een overzichtelijk rapport waarin precies staat beschreven hoe uw dak er aan toe is en  wat u de komende jaren mag verwachten. Deze nulmeting helpt bij planmatig onderhoud van uw dak. Het voorkomt verrassingen die kunnen leiden tot dure reparaties. Geef uw dak de zorg die het verdient, en u bent veel goedkoper uit.

Waar kijken de dakrenovatie experts naar?

Bij de nulmeting beoordelen de vakmensen van Roofing Service Nederland de staat van het dak. Dit doen ze aan de hand van een checklist met een groot aantal bouwfysische en windtechnische controles.

Een dakrenovatie nodig? Wat nu?

Met het meetrapport in de hand weet u of uw dak aan renovatie toe is, of dat het met het nodige onderhoud nog een paar jaar mee kan. Maar hoe moet u dit moet organiseren. Gelukkig laten de mensen van Roofing Service Nederland u niet alleen.

Met meer dan 45 jaar ervaring weten zij precies wat er nodig is en hoe dit geregeld moet worden. In een gesprek met een van de adviseurs komt u samen tot plannen voor onderhoud of dakrenovatie, welke vervolgens door de eigen vaklieden kunnen worden uitgevoerd. Uiteraard helemaal volgens de laatste richtlijnen en inzichten.

Met een dakrenovatie van Roofing Service Nederland is er dus geen vuiltje aan de lucht!

http://roofingservice.nl/dakrenovatie/