Wist je dat je woongenot niet alleen afhankelijk is van hoe mooi je interieur is, maar ook van hoe je woonkamer klinkt? Met een akoestisch plafond van Plameco scoor je punten op beide eigenschappen. En dat zijn nog niet eens de enige voordelen van een spanplafond van Plameco.

Mooi plafond

Het plafond heeft een grote impact op de uitstraling van je kamer. Een akoestisch Plameco plafond ziet er strak uit en is onderhoudsarm. Af en toe een vochtige doek erover heen is alles wat het plafond nodig heeft om de frisse uitstraling van een gloednieuw plafond te behouden. Bij Plameco valt heel veel te kiezen. Daardoor is er een plafond voor elke smaak. Je kunt kiezen voor een klassiek plafond of voor modern, egaal of met dessin en tussen de tientallen kleuropties zit gegarandeerd een kleur die je bevalt. Het plafond kan worden afgewerkt met geïntegreerde verlichting of met een van de vele ornamentale lijsten.

Dat klinkt mooi

De akoestische plafonds van Plameco gaan galmende echo’s tegen. Ddat geeft rust, waardoor je heerlijk ontspannen van je vrije tijd kunt genieten. Schenk jezelf je favoriete drankje in en zak onderuit op de bank met je favoriete muziek die uit de speakers klinkt. Je zult versteld staan van hoe goed je geluid klinkt. Net als in een concertzaal speelt ook in je woning de akoestiek een grote rol bij de kwaliteit van muziek. Met een Plameco plafond ontdek je een diepere schoonheid in elk muziekstuk.

Zo gepiept

Een akoestisch plafond van Plameco is voordeliger dan je zou verwachten. Het is bovendien in één dag geïnstalleerd zonder gedoe. Je kunt zelfs je meubels gewoon laten staan. En na installatie van je op maat gemaakte plafond zorgen de installateurs er uiteraard voor dat alle rommel netjes wordt opgeruimd.

Het grote ontspannen kan beginnen!

https://plameco-engelen.nl/akoestisch-plafond/