Nieuw West in the Picture
Fotografie

Bedrijfsfotografie in de buurt van Joppe Fotografie

Joppe Fotografie; voor sommige mensen een bekende naam, voor sommige mensen een minder bekende naam. Joppe heeft haar naam al redelijk gevestigd als fotograve en heeft dan ook jarenlange ervaring op veel verschillende gebieden van de fotografie. Alle facetten heeft ze onder de knie en ééntje daarvan is bedrijfsfotografie. Bedrijfsfotografie kent vele soorten en maten; en elke klant is natuurlijk weer een andere klant. Maar Joppe heeft een werkwijze die elk probleem tackelt en ervoor zorgt dat iedere klant met een brede glimlach naar huis gaat. Benieuwd wat er nou anders is aan de werkwijze van Joppe? Lees dan verder!

Hoe gaat Joppe Fotografie te werk?

Joppe gebruikt al jarenlang een andere aanpak dan de meeste fotografen. Ze heeft zich lang geleden één belangrijk ding gerealiseerd. Dat is dat elke klant anders is, en daarom ook een andere aanpak verwacht en verdiend. Hierdoor heeft ze geleerd eerst goed te luisteren, goed te achterhalen wat de wensen van de klant precies zijn. Wilt iemand een bepaald gevoel vastleggen? Of gaat het puur om een statisch verhaal op zo’n mooi mogelijke manier weergeven? Pas wanneer je écht weet wat de klant wilt kan je daarop gaan anticiperen en zo zorgen voor het allermooiste resultaat.

Wat heeft Joppe allemaal al gedaan?

Joppe heeft jarenlange ervaring in de fotografie en alle facetten daarvan. Zo heeft ze ervaring in de bedrijfsfotografie, denk aan productfotografie, persoonsfotografie of de fotografie van een pand. Maar ook in de B2C-sector is ze actief geweest. Ze heeft verschillende groepen mensen over een tijd heen bekeken en gefotografeerd en heeft personen geholpen zichzelf op de kaart te zetten. Ook heeft ze een fotoreeks gemaakt met excentriek bebaarde mannen in de buurt van Arnhem. Door al deze ervaring heeft ze een heel breed inzicht gekregen in haar werk en komt ze altijd top een optimaal resultaat. Benieuwd naar haar foto’s? Kijk dan even op de site van Joppe Fotografie.