Nieuw West in the Picture
Gezondheid

Overwin spreekangst met een presentatietraining

Bijna het meerdere deel van de Nederlanders heeft spreekangst. En dat is echt niet iets om voor te schamen. Bijna iedereen heeft last van ‘plankenkoorts’. Daarom kiezen mensen ervoor om een presentatietraining te volgen. Want over presenteren is ontzettend veel te leren. Het punt is dat je gewoon ergens moet beginnen.

Wat leer je tijdens een presentatietraining?

Goed presenteren is een vak op zich, boeiend vertellen, een interessant verhaal en het publiek vasthouden, dat is niet makkelijk. Door een presentatietraining te volgen kun je dit leren. Door een presentatietraining te volgen leert u uw eigen presentatiestijl te ontwikkelen, waarmee u in staat bent om met veel zelfvertrouwen uw boodschap op een pakkende manier over te brengen. Tijdens de training leer je onder andere hoe je een prestatie voorbereid, op een overtuigende manier presenteert, hoe u uw stem en lichaamstaal gebruikt en hoe je gebruikt maakt van vragen die gesteld worden.

Presentatietechnieken

Een presentatietraining volgen is ideaal als u last heef van spreekangt, of als u niet goed denkt te zijn in het geven van presentaties. Met deze professionele presentatietraining leer je dat anders te doen. De meest succesvolle presentatievorm, de opbouw van een goede presentatie en het gebruik van de juiste hulpmiddelen komen in deze trainingen presenteren aan bod. U leert een presentatie te geven in plaats van er één te houden. Een presentatietraining volgen legt een stevige basis voor presenteren, waardoor u op enthousiaste wijze uw verhaal tot leven brengt. U ziet wat in de zaal gebeurt en speelt hier op interactieve en adequate wijze op in. Met applaus als waardering. Met de aangeleerde presentatietechnieken zet u letterlijk uw publiek in beweging. Van het volgen van onze training presenteren heeft u zowel zakelijk als privé uw hele leven plezier. Na een presentatie training te volgen komt u veel zelfverzekerder over op uw gesprekspartners en ervaart minder stressmomenten.