Nieuw West in the Picture
Particuliere dienstverlening

Waarom kiezen voor een groene muur binnen?

Heb je thuis of op kantoor een saaie, lege muur? Dan kun je deze opvullen met een mooie foto of een kunstwerk, of je kunt kiezen voor een groene muur binnen. Een groene wand binnen of buiten brengt namelijk heel wat voordelen met zich mee. Ten eerste is een groene wand, bestaande uit bloemen en planten, natuurlijk een ware lust voor het oog. Verder breng je met een plantenmuur letterlijk leven in huis. Natuurlijk is een groene muur binnen meer dan enkel esthetisch, het is ook functioneel. Zo zuiveren de planten de lucht in je woning of kantoor en zorgen ze op natuurlijke wijze voor meer zuurstof. Tenslotte, heeft een groen wand binnen ook een isolerende werken. De wand dempt geluid. Zo zorgt een groene muur binnen dus voor een aangenamere leef- en werkomgeving.

Een groene wand binnen of buiten?

Wil jij een groene muur binnen of gaat je voorkeur uit naar een groene wand buiten aan je gebouw? Bijvoorbeeld een plantengevel? Ook dat kan! Een groene gevel geeft je huis of kantoor een unieke uitstraling. Terwijl de andere panden in je straat een saaie, grijze gevel hebben, val jij onmiddellijk op! Bovendien zorgt een groene wand ervoor dat graffiti geen kans krijgt en worden straatgeluiden gedempt. Een groene gevel is bovendien niet enkel fijn voor jou, maar ook voor anderen. Zo zuiveren de planten de lucht in de stad, wat leidt tot minder fijnstof. Ook de natuur, zoals bijen en vlinders, hebben er baat bij. Kortom, er zijn enkel voordelen verbonden aan een groene wand.

Ga in zee met een ervaren bedrijf

Ongeacht of je gaat voor een groene muur binnen in je huis of een groene wand buiten aan je kantoorgebouw, het is belangrijk om te kiezen voor de juiste partner om dit te realiseren. Je wilt natuurlijk wel een bedrijf inschakelen met kennis van zaken, eentje dat ook rekening houdt met jouw wensen. Kies daarom voor Ecoworks. Dit bedrijf heeft een ruime lijst van tevreden klanten, zowel particulieren als bedrijven. De experts van deze firma leveren verzorgd maatwerk en zorgen voor een professionele installatie. Bovendien kan je ook nu de plaatsen van de groene muur rekenen op hun expertise. Ook het onderhoud en ander beheer nemen zij voor hun rekening. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet op contact op te nemen met Ecoworks en bezoek snel de website!