Nieuw West in the Picture
Groothandel

Vuurwerk bestellen vanuit Rotterdam of Krimpen aan den IJssel is gemakkelijk

Wanneer je Sinterklaas en Kerstmis achter de rug hebt, resteert nog een van de belangrijkste feestdagen. De jaarwisseling is een groot feest en ook bestellen van vuurwerk maakt hier een belangrijk onderdeel van uit. Oliebollen, de Top 2000, champagne, vrienden en gezelligheid zijn natuurlijk erg belangrijk, maar laten we het prachtige vuurwerk niet vergeten. Vuurwerk bestellen in de omgeving van Rotterdam en Krimpen aan den IJssel is gemakkelijk bij Grootvuurwerk, waar je een breed assortiment aan vuurwerk hebt om uit te kiezen. Ga jij dit jaar vuurwerk afsteken? Doe je bestelling dan op tijd, zodat je zeker weet dat je keuzemogelijkheid nog ruim is. Sommige mensen geven de voorkeur aan knalvuurwerk en anderen juist aan siervuurwerk. Waar je ook voor kiest: je gaat er geheid plezier aan beleven.

Vuurwerk bestellen voor jong en oud

Of je nu al tientallen jaren iedere jaarwisseling een vuurwerkshow in gang zet, of net kennis maakt met verschillende soorten vuurwerk – er zijn allerlei verschillende soorten, vormen en maten vuurwerk te bestellen bij Grootvuurwerk nabij Rotterdam en Krimpen aan den IJssel. Op oudejaarsdag mag je vanaf 18.00 uur van start gaan met het afsteken van vuurwerk. Toch is het natuurlijk het allerleukst om dit te doen wanneer de klok twaalf uur ’s nachts slaat, zodat je met de hele buurt samenkomt om vuurwerk af te steken én te bewonderen met een glaasje (kinder)champagne in de hand.

Wanneer moet je vuurwerk bestellen?

Het is mogelijk om je vuurwerk te bestellen bij Grootvuurwerk in de buurt van Rotterdam en Krimpen aan den IJssel. Dit kan meestal al een paar weken voor de jaarwisseling. Het is echter pas toegestaan om vuurwerk te verkopen op 29, 30 en 31 december. Wanneer één van deze dagen een zondag is, dan mag er ook op 28 december vuurwerk verkocht worden. Dit komt omdat het niet toegestaan is om vuurwerk te verkopen op zondag. Bestel je vuurwerk op tijd, zodat je keuze hebt uit een ruim assortiment. Haal je vuurwerk op één van bovengenoemde dagen op en steek het af vanaf 18.00 uur op oudejaarsdag tot en met 02.00 uur ’s nachts op nieuwjaarsdag.