Nieuw West in the Picture
Industrie

Waar vindt u de juiste heftruckbanden?

Het vinden van de juiste heftruckbanden kan nogal een klusje zijn. U wilt natuurlijk dat u heftruck optimaal werkt en de juiste banden vinden is hierbij cruciaal. Niet alleen verlengt u zo de levensduur van uw heftruck, ook zorgt u ervoor dat u veilige heftruckuren kunt maken. Omdat de gemiddelde garage geen weet heeft van dit soort type banden heeft u een expert nodig die weet waar hij het over heeft. Juma B.V. is een groothandel in industriebanden voor langzaam vervoer en heeft alle expertise in huis om u de beste kwaliteit en service te geven.

Mogelijkheden heftruckbanden

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om heftrucks en heftruckbanden. Er zijn verschillende soorten heftrucks met verschillende functies die verschillende type banden nodig hebben. Met kleine banden zonder profiel zult u bijvoorbeeld niet ver komen op ruiger terrein. Grote banden met diep profiel zijn weer ontzettend onhandig in relatief kleinere ruimtes zoals loodsen met stellages. Kortom, het hangt af van de soort heftruck die u heeft welke soort banden u nodig heeft en wat de mogelijkheden zijn.

Wat u moeten weten over Juma B.V.

Juma B.V. is een bedrijf gespecialiseerd in heftruckbanden. Langzaam transport waarbij niet harder dan 50 kilometer per uur wordt gereden legt vaak grotere druk op de banden. Heftrucks hebben te maken met zware ladingen en moeten daarom in topconditie zijn om de veiligheid te kunnen garanderen. Vraag bij Juma B.V. een vrijblijvende offerte aan en laat u informeren over alle soorten banden.

Banden en service

De verkoop van banden is niet het enige wat Juma B.V. in huis heeft. Het bedrijf biedt ook een totaalservice aan rondom het verwisselen en repareren van banden voor langzaam transport. Klanten in Nederland, België en Duitsland laten bij Juma B.V. hun banden verwisselen of repareren en laten zich adviseren over het verdere onderhoud van hun heftruckbanden. Om deze reden is Juma B.V. niet alleen een groothandel in industriebanden maar heeft het veel meer in huis.