Nieuw West in the Picture
Groothandel

Alles voor de horeca

Wilt u snel en gemakkelijk horeca benodigdheden bestellen? Dat kan bij Hartman en Zn. Horeca Service. Voor zowel grote als kleine horecaondernemingen levert dit familiebedrijf alles waar u maar behoefte aan heeft op het gebied van horeca. U hoeft dus niet verder te zoeken, want dit bedrijf heeft alles wat in en om de horeca maar nodig kan zijn. En dat is fijn, omdat veel horecaondernemers weinig tijd hebben voor bijkomende beslommeringen. De webshop is overzichtelijk ingedeeld, zodat u eenvoudig vindt en bestelt wat u zoekt. En wilt u meer informatie of hulp? Dan bent u altijd welkom om te bellen of te mailen. Het bedrijf levert uitstekende kwaliteitsproducten en vindt service en klanttevredenheid erg belangrijk.

Professionele apparatuur

Hartman en Zn. Horeca Service levert u de meest uiteenlopende apparatuur voor uw keuken. Of u nu verantwoordelijk bent voor de voetbalkantine of als chefkok in de restaurantkeuken staat, dit familiebedrijf levert precies waar u behoefte aan heeft. De medewerkers helpen u graag de meest efficiënte indeling van uw keuken te maken, waardoor het prettig werken is. Ze adviseren u verder bij de keuze voor de juiste apparatuur. Voor zowel koken, bakken, braden en grillen vindt u het juiste apparaat, maar ook koelvriesapparatuur of servies is leverbaar. Installatie en onderhoud vindt plaats door professionele monteurs. Bovendien kunt u bij Hartman en Zn. Horeca Service terecht voor het vervangen van onderdelen waardoor uw apparatuur langer meegaat.

Aandacht voor hygiëne

Schoonmaak is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsproces. Zowel de keuken, de gastenverblijven als het sanitair verdienen daarin de beste behandeling. Alle horeca benodigdheden die u nodig heeft voor uw bedrijfshygiëne in de breedste zin van het woord, bestelt u gemakkelijk online. Denk hierbij aan schoonmaakmateriaal voor uw keuken en apparatuur, maar bijvoorbeeld ook aan handdoeken en luxe doucheproducten om uw gasten bij hun overnachting mee in de watten te leggen. De schoonmaak- en verzorgingsproducten helpen u bij het creëren van een nette en uitnodigende uitstraling van uw bedrijf.