Nieuw West in the Picture
Zakelijke dienstverlening

Effectief en kostenbesparend, dat is groupage in Frankrijk

Wilt u met uw bedrijf op een effectieve manier het transport inrichten, dan kiest u voor groupage naar Frankrijk. Dit is een effectieve, kostenbesparende en creatieve oplossing voor het vervoer van kleinere eenheden product. Tevens heeft een groupage het voordeel dat uw bedrijf vanuit de standplaats de vracht kan delen met één of meerdere bedrijven, terwijl u hier minder geld voor hoeft te betalen. Binnen dit concept bent u tevens niet alleen afhankelijk van vrachtvervoer over de weg, maar kiest u voor iedere unieke situatie welke vorm van transport het beste aansluit bij het proces.

Snellere transport met groupage Frankrijk

Bij groupage maakt u gebruik van een sneller transportproces. Geen lange wachttijden bij de douane, maar direct door naar de plek van bestemming. Hiermee zet u een grote stap in het snellere verloop van transport en logistiek, waarmee u waar mogelijk groei kunt realiseren in zowel de hoeveelheid als het afzetgebied. Maak gebruik van deze unieke dienst en bereik het maximale potentieel in vervoer van en naar Frankrijk. Bij Wex Holland ervaart u de directe mogelijkheden en krijgt u per situatie advies over de best mogelijke oplossing om het transport te optimaliseren. Uw goederen compleet en georganiseerd over de grens naar Frankrijk. 

De grootste voordelen van groupage

Groupage naar Frankrijk zorgt voor grote voordelen voor uw onderneming. Ten eerste betekent het veel tijdswinst, aangezien u niet langer hoeft te wachten om een voltallige lading te kunnen vervoeren. Dat betekent indirect dat de kosten voor u lager liggen; de kleinere ladingen kunnen namelijk worden gedeeld om zo de efficiëntie te bevorderen. Door dit uit te besteden aan een ervaren bedrijf hoeft u zich tevens geen zorgen te maken over de juiste papieren om de grens met Frankrijk te passeren, waardoor de wachttijd bij de douane ook tot het verleden behoort. Groupage naar Frankrijk is daarmee een directe investering in de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen.

https://wexholland.com/