Nieuw West in the Picture
Image default
Internet

Welke laptop tas past bij jou?

Als je veel reist voor werk of studie, heb je een goede laptoptas voor je computer nodig. Maar wat is nu de juiste laptoptas voor jou? Er zijn tenslotte veel opties. En kies jij het interieur? Of ga je toch liever voor de look van de tas? We hebben een paar tips om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor de beste laptoptas.

Kies de juiste maat voor de beste laptoptas

De grootte van het laptopvak is erg belangrijk in een laptoptas. Dit wordt gemeten in inches (1 inch is 2,54 centimeter) en moet zo groot zijn als je laptop. Om de grootte van uw laptop te bepalen, neemt u een meetlint en meet u het scherm diagonaal van hoek tot hoek. Om de laptop veilig te vervoeren, moet deze goed passen in het laptopvak van de tas. Wanneer je de juiste maat hebt, kies je de tassen die aan deze eis voldoen. We hebben speciale pagina’s op onze website ingericht met bijvoorbeeld alleen 17 inch laptoptassen en 15,6 inch laptop sleeves.

Alleen voor de laptop of niet?

Dan is het goed om te kijken wat je nog meer mee wilt nemen in je laptoptas (zowel voor een dames laptoptas als een heren laptoptas). Gaat het alleen om de computer met toebehoren zoals netsnoer, muis en Co., dan is een smalle tas zonder al te veel vakken meestal voldoende. Gebruik je de tas ook voor andere spullen zoals boeken, notitieblokken, pennen en dergelijke, kies dan voor een laptoptas met meerdere vakken en veel ruimte. hoe je de tas het liefst draagt. Er zijn rugzakken, schoudertassen, aktetassen en zelfs laptopvriendelijke aktetassen.

Kies jouw stijl voor de juiste laptop sleeve

Tot slot is het belangrijk dat je een tas kiest die zich volledig aanpast aan je beoogde gebruik en je eigen stijl. Want ook op het gebied van uiterlijk is er veel te kiezen. Voor bijvoorbeeld een blauwe in plaats van een cognackleurige laptoptas (zowel laptoptas dames als laptoptas heren), een met reliëfleer of een tas met een strak design is de keuze gelukkig groot.

https://wegotbags.nl/