Nieuw West in the Picture
Image default
Kunst en Kitsch

Als je unieke kunst wilt kopen, kun je terecht bij deze kunstenaar in Tilburg

Wil jij graag een prachtig kunstwerk kopen om die lege hoek in de woonkamer op te vullen? Of ben je op zoek naar een marmeren beeld voor jouw achtertuin? Als je kunst wilt kopen in regio Tilburg, breng je een bezoek aan de website van Paul Funcken uit Udenhout. Deze kunstenaar biedt veel vrije kunstwerken te koop aan, en maakt ook unieke kunst in opdracht. Zo vind je zonder twijfel een eyecatcher die bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan bronzen, stenen en glazen beelden in unieke vormen. Op de website van deze kunstenaar vind je zijn portfolio, met werken die hij de afgelopen tijd heeft gemaakt. Zo krijg je een goed beeld van de stijl van zijn werken en de unieke kunst die je kunt kopen nabij Tilburg.

Bekijk ook de verschillende workshops die aangeboden worden

Je kunt niet alleen kunst kopen bij dit atelier. Het is namelijk ook mogelijk om je in te schrijven voor een creatieve workshop beeldhouwen. Tijdens deze cursus ga je aan het werk met verschillende materialen, om jouw creativiteit de vrije loop te laten en unieke beelden te creëren. Wat is er nou mooier dan je eigen beeld te maken, dat je vervolgens een prachtige plaats in jouw huis of tuin kunt geven. Voordat je aan de cursus begint, volg je een gratis proefles. Zo weet je zeker of beeldhouwen bij jou past. Schrijf je in en ontdek de kunstenaar in jezelf!

Neem contact met deze kunstenaar op voor meer informatie

Wil jij graag kunst kopen in Tilburg? Of lijkt het je wel iets om zelf aan de slag te gaan met een cursus beeldhouwen? Dan breng je een bezoek aan de website van Paul Funcken uit Udenhout. In het atelier van deze kunstenaar koop je niet alleen de mooiste beelden, je kunt er ook zelf aan de slag gaan met een workshop. Wanneer je vragen hebt, neem je gerust contact met deze kunstenaar op. Hij vertelt je dan graag meer over de mogelijkheden. De benodigde contactgegevens vind je eveneens op de website.