Nieuw West in the Picture
Image default
Meubels

Het voordeel van wieltjes onder je meubels

Je ziet het steeds meer: meubels met wieltjes eronder. Stoelen met wieltjes kenden we al wel, maar ook tafels, banken en televisies op wieltjes zijn nog relatief nieuw. Toch maken steeds meer mensen er gebruik van. Dat is niet zo gek, want het is enorm praktisch. In dit artikel vertellen we je dan ook over alle voordelen van wieltjes onder je meubels.

Meubels op wieltjes zorgen voor flexibiliteit

Wieltjes onder je meubels zorgen voor een fijne flexibiliteit. Oorspronkelijk werden wieltjes voornamelijk onder stoelen op kantoor gebruikt, maar je ziet ze tegenwoordig ook steeds vaker in woonhuizen. Je kunt meubels op wieltjes heel makkelijk verplaatsen. Zo kun je dus gemakkelijk de indeling van je woning aanpassen. 

 

Het is ook enorm makkelijk schoonmaken, want je hebt de meubels zo van hun plaats. Geen ophopend stof meer onder de bank en geen gedoe meer om achter die kast te komen.

Je vloer blijft mooi

Niet alle vloeren zijn even stevig. Sommige vloeren zijn prachtig, maar kunnen weinig hebben. Als je dan meubels verplaatst, bijvoorbeeld een stoel naar achteren schuift, kunnen er krassen op je vloer ontstaan. Met meubelwieltjes heb je daar geen last meer van. Je koopt de beste tv meubel wielen en meer bij WielenOutlet

Handig voor mensen die minder goed ter been zijn

Ook voor ouderen en mensen die wat minder goed ter been zijn, zijn wieltjes onder meubels enorm praktisch. Ze kunnen de meubels zo gemakkelijk verplaatsen zonder hulp en ook de stoelen kunnen ze makkelijk van de tafel schuiven. Let er wel op dat je de juiste wieltjes koopt bij WielenOutlet. Als je de verkeerde hebt kan het zijn dat de stoelen gaan kantelen als er extra gewicht op te rusten komt en dat kan voor problemen zorgen.

Geen wieltjes met kinderen

Heb je kinderen? Dan is het verstandig om te wachten met het nemen van wieltjes onder je meubels tot je kinderen wat ouder zijn. Kinderen kunnen meubels met wieltjes namelijk nogal snel zien als speelgoed en dan gaan ze er mee spelen.