Nieuw West in the Picture
Image default
Woning en Tuin

Wat is een boomstamtafel op maat en hoe stel je deze samen voor jouw pand in regio Arnhem?

Een boomstamtafel is een tafel die gemaakt lijkt te zijn uit een verticaal doormidden gezaagde boom. De lange randen zijn wat deze tafel uniek maken, want daarvan is alleen de schors verwijderd en zijn de natuurlijke vormen van de boom bewaard gebleven. Sommige boomstamtafels bestaan uit één massieve plank terwijl andere juist uit stukken hout bestaan die vakkundig aan elkaar zijn gelijmd. Wat ook jouw redenen zijn om een boomstamtafel op maat te kopen, dit is een investering voor je pand in Arnhem of omstreken waar je veel plezier van beleeft!

Ga voor maatwerk

Als je een boomstamtafel op maat wilt laten maken voor je pand in Arnhem of elders in het land, dan heb je zelf exact in de hand hoe deze eruit komt te zien. Je maakt beslissingen over het tafelblad, het onderstel, de afwerkingen, de afmetingen en de stijl. Omdat het maatwerk betreft is er niets te gek. Je kunt bijvoorbeeld jouw eigen onderstel ontwerpen en deze laten uitwerken door de producent van de tafel. Wat betreft het tafelblad heb je een groot aantal keuzes uit de houtsoort en de afwerking ervan. De afmetingen zijn volledig aan jou, dus je kiest een boomstamtafel op maat waar iedereen aan kan zitten, maar die ook past in de kamer. Wil je de boomstamtafel buiten of binnen plaatsen? Wil je een grote eettafel laten maken of juist een kleine bijzettafel? Bij maatwerk ligt de bal in jouw handen!

Kies voor deze vakkundige specialist

De beste manier om een mooie boomstamtafel op maat samen te laten stellen is door een vakkundige specialist uit te kiezen, zoals Interieur Wood in Geldermalsen, niet al te ver van Arnhem. Dit bedrijf in Geldermalsen helpt jou bij het samenstellen van jouw droomtafel en een meubelstuk dat vele jaren meegaat. Dat maakt de investering in een boomstamtafel op maat voor jouw pand in bijvoorbeeld Arnhem zeker de moeite waard.

https://interieurwood.nl/