Nieuw West in the Picture
Particuliere dienstverlening

Bloemenhove, een vertrouwde plek voor zwangerschapsonderbreking

Als je ongewenst zwanger bent, sta je voor de keuze: voortzetten van de zwangerschap of abortus plegen. Het afbreken van de zwangerschap heeft veel impact en professionele begeleiding is essentieel. Bloemenhove kan je bijstaan als jij je in de geschetste situatie bevindt. We bestaan sinds 1971 en zitten in een mooi pand in Heemstede.

Anoniem en kwalitatieve zorg

In tegenstelling tot vroeger is abortus tegenwoordig wettelijk geregeld in Nederland. De behandelingen en zorg die je op Bloemenhove krijgt, zijn dan ook van uitstekend niveau. Ons team bestaat uit vrouwelijke artsen en verpleegkundigen die hoog opgeleid en zeer ervaren zijn. We handelen discreet en hebben aandacht voor iedere individueel verhaal. We kunnen je op diverse manieren helpen. Van een informerend gesprek tot gespecialiseerde hulp bij abortus in het eerste en tweede trimester. Vanzelfsprekend kun je bij ons volledig anoniem terecht. 

Kosten beëindigen zwangerschap

We krijgen vaak vragen over de kosten van abortus. Als je in Nederland werkt of woont, brengt de zwangerschapsonderbreking voor jou geen kosten mee. Je verplichte eigen risico wordt ook niet aangesproken. Het Ministerie van VWS betaalt door middel van een subsidie alle rekeningen. Als je je bij ons aanmeldt, vragen we of je de verzekeringspas en/of -polis wilt meenemen, net als een geldig identiteitsbewijs. Zo kunnen we vaststellen of je inderdaad recht hebt op volledige vergoeding. We stellen niemand op de hoogte van jouw bezoek aan Bloemenhove, ook je zorgverzekering niet. Als je klikt op ‘veelgestelde vragen faq’ krijg je antwoord op andere veelvuldig gestelde vragen. Onderwerpen die aan de orde komen zijn het gebruik van een voorbehoedsmiddel, de verplichte vijf dagen bedenktijd bij abortus en nazorg. Heb je behoefte aan persoonlijk contact? Je kunt ons bereiken via +31 (0)23 528 98 90 en info @ bloemenhove .nl.

 

https://www.bloemenhove.nl/nl/