Nieuw West in the Picture
Image default
Particuliere dienstverlening

De gevel laten restaureren met nieuw voegwerk

Wil je graag je gevel laten restaureren, zodat de waarde van je pand omhoog gaat? Door de gevel te laten herstellen, blijft de uitstraling van het pand mooi én gaat de waarde van het pand ook nog eens omhoog. Het herstellen van de gevel laat je natuurlijk niet door zomaar iedereen doen. Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken uit Volkel is dé expert die je inschakelt als je wilt dat de restauratie juist wordt uitgevoerd. Je schakelt hen in voor de volledige restauratie; van het uithakken van het oude voegwerk tot het aanbrengen van het nieuwe voegwerk.

Je voegen laten opknappen tijdens de restauratie van je gevel

Als je je gevel laat restaureren, moet eerst het oude voegwerk worden verwijderd. Deze expert verzorgt het uithakken van het voegwerk op vakkundige wijze. Ze gebruiken hakhamers om de voegen stofvrij te verwijderen. Vervolgens brengen ze het nieuwe voegwerk op professionele wijze aan. Door de voegen te laten vervangen, krijgt het pand meteen een mooiere uitstraling. Als je bijvoorbeeld een bedrijfspand hebt, wil je natuurlijk dat klanten graag je bedrijf bezoeken. Als de uitstraling van het pand niet netjes is, kan het zijn dat klanten verder lopen. Voorkom dit door deze expert in te schakelen voor de renovatie van je gevel.

Laat de gevelrestauratie uitvoeren door deze expert

Wil je graag dat je gevel er weer als nieuw uitziet? Voor de restauratie van je gevel kun je uitstekend terecht bij bogaartgevelrenovatie.nl/uit Volkel. Wil je meer weten over de diensten die ze aanbieden? Bekijk dan snel hun website om alle diensten te zien. Uiteraard kun je ook contact met hen opnemen als je je gevel wilt laten restaureren of het oude voegwerk wilt laten uithakken. Ze beantwoorden graag al je vragen en adviseren je over de beste dienst voor jouw gevel.