Nieuw West in the Picture
Sport

Vind al uw fitnessapparatuur bij Hometrainer.nl

Een hometrainer vinden is niet altijd koek en ei. Bij Hometrainer.nl vindt u al uw fitnessapparatuur. Sinds 1983 is dit bedrijf dé leverancier voor kwalitatief hoogwaardige fitnessapparatuur en levert het alleen de beste merken. Denkt u bijvoorbeeld aan Kettler, Flow fitness, en Tunturi. Alle merken hebben hun eigen sterke punten en eigenschappen. Het is aan u welke het beste bij u past. Bij Hometrainer.nl kunt u hulp vragen bij het uitzoeken van uw ideale hometrainer. Daarnaast wordt uw hometrainer gratis thuis geleverd en heeft u maar liefs 100 dagen bedenktijd. Zelfs een jaar lang gratis service zit in het pakket.

Start met een Kettler hometrainer

Voor de beginnende sportieveling is de Kettler hometrainer een aanrader. Dit merk staat al lang bekend als zeer betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Een Kettler hometrainer, ook wel een fietstrainer genoemd, vormt de ideale basis voor fitnessapparatuur dat u thuis kunt gebruiken. Geen zorgen meer over mooie sportkleding of de stank van verkleedkamers; haal gewoon een Kettler hometrainer in huis en ga aan de slag. Er zijn verschillende prijsklassen waar u uit kunt kiezen als u voor een Kettler hometrainer gaat. Als u gebruik wilt maken van allerlei technische snufjes dan gaat u voor één van de nieuwere modellen, maar u kunt natuurlijk ook voor een simpel model kiezen. De prijs doet bij Kettler niet af aan de kwaliteit.

Een andere optie: Flow fitness hometrainer

Een andere optie voor thuis sporten is een Flow fitness hometrainer. Dit relatief nieuwe merk uit 2003 heeft zich opgewerkt tot een grote jongen binnen de fitnesswereld. Het assortiment van Flow fitness is groot en gevarieerd. De Flow fitness hometrainers maken allemaal gebruik van een magneetrem. Dit is een mooi stukje technologie waarbij u hometrainer geen schurende onderdelen heeft die slijten en soms vervangen moeten worden. Met een magneetrem wordt de levensduur van uw hometrainer significant verlengt. Wel zo fijn als u in een hometrainer investeert en er langer plezier van kan hebben.