Nieuw West in the Picture
Telefonie

iPhone 11 te duur? Dit zijn de beste alternatieven

De recent gelanceerde iPhone 11 is natuurlijk een prachtige en uiterst geavanceerde smartphone met zijn prachtige OLED-scherm en drie uitstekende camera’s. Maar daar moet je als gebruiker ook de prijs voor betalen. Aan de telefoonhoesjes van Casimoda zal het niet liggen, want die zijn voordelig en ook nog fashionable. Ook in de webshop van Leuke Telefoonhoesjes kun je goed slagen voor een Samsung hoesje! Anders is het met het toestel zelf: wanneer je een nieuwe iPhone 11 wilt kopen, betaal je voor een los toestel meer dan 1000 euro. Gelukkig zijn er goede en betaalbare alternatieven voor de iPhone 11 beschikbaar. Hieronder staan enkele modellen die net zo modern en hip, maar wel een stuk betaalbaarder zijn!

De Galaxy Note 10 + of de Galaxy S10

Deze beide Samsung-toestellen beschikken over prima OLED-beeldschermen en hebben et als de iPhone 11 over prima HD-camera’s die uitstekende foto’s en video’s kunnen maken. Een fijne extra accessoire bij deze toestellen is de zogenoemde S-Pen. Hiermee kun je jouw smartphone op een afstandje bedienen, wat bijvoorbeeld handig is bij een spreekbeurt, lezing of bij het maken van een gezamenlijke foto. Beide Samsung Galaxy’s zijn minder duur dan de iPhone 11, maar nog steeds aan de prijzige kant.

Huawei P30 pro: beschikbaar vanaf 669 euro

Zoek je een alternatief voor de iPhone 11 en is de kwaliteit van de camera daarbij voor jou belangrijk? Dan is de Huawei P30 Pro echt iets voor jou als alternatief van de iPhone 11. Nadeel is wel dat dit Android-gestuurde model betekent dat je Google, GMail, Netflix en dergelijke moet missen.

Samsung Galaxy S10e: zeer goed betaalbaar en toch luxe

De Samsung Galaxy S10e is een perfect alternatief voor de iPhone 11 en voor de Galaxy Note 10 en Galaxy S10. Een razendsnelle smartphone met een uitstekende camera en een accuduur die meer dan voldoende is. Gewoon een toestel dat goed betaalbaar is en toch hoge prestaties levert!

https://www.casimoda.nl/