Nieuw West in the Picture
Toerisme

Een vakantiehuisje in Twente: ook voor jou

Stel je voor dat je een plek hebt waar je naartoe kunt wanneer je zin hebt om even te ontspannen. Een plek waar je het werk even kunt vergeten en waar je in alle rust kunt bijkomen.  Eerst lekker uitslapen en dan in alle rust een kopje koffie en croissantje. Daarna wandel je rustig naar je tuinstoel om een krantje of boek te lezen. Een vakantiehuisje is het toppunt van luxe. Wie wil dat nou niet?

Betaalbare vakantiewoningen in Twente

Maar ja, een vakantiehuisje is helaas nogal prijzig. Voor de meeste mensen is het financieel niet haalbaar om een tweede huis te kopen. Maar dat betekent niet dat je niet van een betaalbaar vakantiehuisje in een mooie omgeving kunt genieten. In Twente  is een ruime selectie aan vakantiehuisjes waar je heerlijk kunt genieten.

In Twente is er een vakantiehuisje voor elke smaak. Van een romantische Lodge aan het water tot een blokhut in het bos. Er zijn vakantiehuisjes voor een intiem weekendje-voor-twee en grotere chalets voor, bijvoorbeeld, een familieweekend. Ook als je jezelf even in je eentje wilt terugtrekken om te mediteren of een boek te lezen kom je in deze regio helemaal tot rust.

Rust

Twente is de rust zelve. Hier geen razende auto’s. Hier komt niet elke 5 minuten een vliegtuig (laag) over. Hooguit af en toe een tractor. En misschien het geluid van een specht die een boom onder handen neemt. In Twente verloopt het leven nog in een ouderwets rustig tempo.

Gastvrijheid in Twente

Twente staat bekend om haar natuurgebieden en oude landgoederen.  Maar ook om de gastvrijheid van de Twentenaren.  De vakantiehuisjes die wij hebben geselecteerd vormen een perfecte uitvalsbasis voor een wandeling of fietstochtje. Onderweg geniet je van de prachtige omgeving en maak je bij de vele horeca-gelegenheden kennis met deze befaamde gastvrijheid. Neem wel de tijd, want in Twente schrijft men Onthaasten met een hoofdletter-O.

Nieuwsgierig geworden? Kijk vandaag nog naar het aanbod van vakantiehuisjes in Twente.

https://www.visittwente.nl/overnachten