Nieuw West in the Picture
Vakantie

Als paardenliefhebber over de Veluwe

Bent u helemaal weg van paarden? En wilt u samen met uw paard meer van Nederland ontdekken? Een zeer geliefd gebied onder paardenliefhebbers is de Veluwe. Wij begrijpen wel waarom! De Veluwe leent zich perfect voor prachtige tochten met uitgestrekte heidevelden en kilometerslange ruiterpaden. En wat is er leuker dan samen met uw paard een lange rit te maken om dit gebied te ontdekken? Met maar liefst 15.000 hectare aan bosgebied kunt u hier urenlang over ruiterpaden rijden. Wilt u meerdere dagen op de Veluwe doorbrengen of heeft u na een mooie tocht geen zin meer on naar huis te rijden? Dan kunt u samen met uw paard bij Paardenhotel Apeldoorn– de Cantharel overnachten. Met 12 eersteklas paardenboxen inclusief afsluitbare zadelkamers en basis-sportbrokken van Havens is uw paard helemaal gelukkig. Daarnaast zijn er in dit Van der Valk hotel ook nog genoeg luxe faciliteiten voor u om van te genieten tijdens uw verblijf.

Paardenhotel Apeldoorn – de Cantharel

Lijkt het u wel wat om samen met u paard door de bossen te draven? Bekijk dan de ‘Veluwe te paard’-arrangementen bij de Cantharel. Dit arrangement regelt een verblijf en meer voor u én uw paard van A tot Z. Zo heeft u alle tijd om meerdere tochten maken over de Veluwe. U kunt verschillende routes kiezen of de knooppunten volgen naast de ruiterroutes. Wanneer u terugkeert in het van der Valk hotel op de Veluwe kunt u nog een drankje doen in de blokhut naast de paardenstallen. Uw paard kan nu heerlijk tussen het stro tot rust komen in de paardenstal. Vervolgens kunt u zich opfrissen waarna een heerlijk culinaire diner in het restaurant op u staat te wachten. Tot slot is het na een prachtige dag op de Veluwe tijd om heerlijk en voldaan weg te dromen in uw hotelkamer.

Aangespannen paardentochten door de natuur

Om zoveel mogelijk van de Veluwe te zien, kunt u bij hotel Apeldoorn – de Cantharel aangespannen tochten maken door de natuur. Zo maakt u een onvergetelijke rit door de diverse landschappen, van heidevelden, door de bossen naar de uitgestrekte zandverstuivingen. Elk seizoen kijkt u weer naar de indrukwekkende verandering van de Veluwe. Daarnaast krijgt u in het weekend de kans om mee te gaan op de huifkar en te genieten van een culinaire stop bij de traiteur van het hotel. Voor al deze activiteiten kunt u terecht bij ’t Buitenhuisje naast de paardenstallen.

Bent u benieuwd naar dit Paardenhotel? Bezoek de website of neem telefonisch contact op met +31555414455.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl