Nieuw West in the Picture
Alarmsysteem

Lockpick de moeilijkste puzzels ter wereld

Onze huidige maatschappij is bijna niet meer voor te stellen zonder sloten. Sloten zijn een belangrijk deel van ons dagelijks leven. Ze beschermen onze bezittingen terwijl we aan het werk zijn en de beschermen onze families terwijl we liggen te slapen.

 

Ze zijn dus een belangrijk onderdeel van ons leven. Het is daarom ook verstandig om je te verdiepen in de werking van deze sloten zodat je een realistisch beeld hebt van de veiligheid die ze bieden. 
 

 

Lockpicking sport bloeit op in Nederland!

In Nederland is er een sport waarbij de beoefenaars ervan zich constant verwonderen over het mysterie van sloten. Ze zien het als een uitdaging om deze sloten te verkennen en te overwinnen.
 
Deze mensen hebben al diverse technieken ontdekt waarmee sloten te openen zijn zonder schade toe te brengen aan het slot.

Deze sport noemt men lockpicking en het bezit van een set lockpicks en het beoefenen van de sport is volledig toegestaan in Nederland. Het is een zeer verfijnde sport waar veel geduld en passie voor nodig is.

Je kunt je namelijk voorstellen dat het best lastig is om een systeem te overwinnen wat er juist voor ontworpen is om onverslaanbaar te zijn.
 

De moeilijkste puzzel ter wereld is een slot die wacht om gekraakt te worden

Sloten zijn de ultieme puzzel voor mensen die op zoek zijn naar een uitdaging. Een combinatie van creativiteit, geduld en doorzettingsvermogen zijn onmisbaar bij het beoefenen van deze sport. Het is dus een zeer moeilijke sport om kundig in te worden.
 
Maar dat is dan ook juist precies wat het zo leuk maakt!

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Locks_(security_device)