Nieuw West in the Picture
Image default
Vakantie

Op stedentrip naar Krakau

In Krakau is veel te ontdekken, daarom is een leuke stedentrip naar Krakau altijd een goed idee! De stedentrip Krakau van TjechiëXperience zit vol verrassingen. Zo zijn er een heleboel mooie en bijzondere bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen. Bezoek bijvoorbeeld Het Koninklijke Kasteel van Wawel tijdens je Krakau stedentrip. Of loop een rondje door De Joodse Wijk! Ga samen met je familie, vrienden of collega’s. Ben jij benieuwd naar wat de Krakau stedentrip zo bijzonder maakt? Lees dat snel verder. Wij hebben alle belangrijke informatie voor je op een rij gezet. 

Stedentrip Krakau activiteiten

Ben jij van plan om een stedentrip naar Krakau te boeken voor jezelf en je vrienden, collega’s of familie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Krakau is de voormalige hoofdstad van Polen en erg populair onder de toeristen. De historische stad zit bomvol verrassingen waardoor je je tijdens je Krakau stedentrip nooit verveelt! Bezoek bijvoorbeeld een van de vele kerken van Krakau, of maak een wandeling langs de Rivier Wisla. De Poolse stad zit vol cultuur en wordt daarom ook wel het Florence van Polen genoemd. Naast het bezoeken van historische bezienswaardigheden, kan je tijdens je stedentrip in Krakau ook goed uitgaan! Er zijn veel kroegen en clubs te vinden in deze historische stad. Voor ieder wat wils! 

Stedentrip Krakau boeken

Ben jij benieuwd naar deze bijzondere stad in Polen? Wacht dan niet langer en boek meteen je Krakau stedentrip op onze website! Alleen bij TsjechiëXperience vind je de allerbeste aanbiedingen waardoor je nooit teveel geld kwijt bent voor je stedentrip Krakau. Ontdek de stad samen met je vrienden of familie. Heb je vragen of advies nodig over de stedentrip naar Krakau? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag op weg met het plannen van je Krakau stedentrip.