Nieuw West in the Picture
Zakelijke dienstverlening

Stalen buizen in de waterbouw brengen vele mogelijkheden met zich mee

Waterbouw zou in veel gevallen niet mogelijk zijn zonder stalen buizen. Hoe belangrijk deze buizen zijn, blijkt wel uit de brede noodzakelijkheid en mogelijkheid van toepassing van deze buizen. Geen project is hetzelfde. Zeker wanneer er op grote diepte wordt gewerkt, kan het zo zijn dat er behoefte is aan zeer lange en sterke buizen met een riante diameter. Gelukkig zijn er partijen die stalen buizen voor de waterbouw op maat kunnen maken, zoals Swanenberg IJzer Groep, een bewezen specialist die al meer dan 50 jaar vrijwel alle mogelijke soorten buizen vervaardigt en levert.

Stalen buizen zorgen voor maximale veiligheid

Waar waterbouw plaats dient te vinden, is maximale veiligheid vanzelfsprekend de allerhoogste prioriteit. U wilt ervan verzekerd zijn dat alle werkzaamheden veilig plaats kunnen vinden en dat medewerkers op de bouwplaats geen risico lopen op ongelukken, bijvoorbeeld door instortingsgevaar. Met stalen buizen legt u hiervoor de best mogelijke basis. Zij zijn geschikt om als stevig fundament en geraamte te dienen voor bijvoorbeeld stempelramen, maar kunnen ook worden ingezet als funderingspalen om de ondergrond te verstevigen en te stabiliseren. Bij specialisten als Swanenberg IJzer Groep vindt u stalen buizen in alle gangbare en minder gangbare formaten en ook maatwerk is hier mogelijk.

Rijplaten huren houdt de omgeving goed toegankelijk

Wanneer de veiligheid van de bouwplaats is gewaarborgd, wilt u er natuurlijk voor zorgen dat ook de omgeving veilig is. Daarom is het verstandig om rijplaten te huren om de omgeving toegankelijk te houden. Rijplaten huren zorgt ervoor dat alle voertuigen zich goed kunnen voortbewegen. Rijplaten huren creëert bovendien duidelijke rijpaden. Dit zorgt voor overzicht op de bouwplaats. Voertuigen en machines zien eenvoudig hoe en waar zij zich kunnen begeven en medewerkers weten op welke plekken voorzichtigheid geboden is. Rijplaten huren kan in zeer grote hoeveelheden en de platen kunnen indien gewenst zelfs voor u geplaatst worden. Uiteraard zijn bezorging en afhaal daarbij ook mogelijk.