Nieuw West in the Picture
Image default
Woning en Tuin

Bestel een musk geurblok eenvoudig online

Als je wilt dat het thuis altijd lekker ruikt, biedt een musk geurblok uitkomst. Bij Quinn Wood in Schiedam bieden ze deze en vele andere geurblokjes aan die tot één jaar lang een heerlijke geur blijven verspreiden. Je kunt kiezen uit verschillende geuren, zoals jasmijn, amber en kokos. Dankzij het uitgebreide aanbod aan geuren zit er voor elk wat wils bij, dus je vindt gegarandeerd een geur die bij je past. Wil je je interieur ook een boost geven? Bestel dan ook accessoires voor in huis, zoals zijdebloemen, sierkussens en dienbladen. Ontdek snel welke accessoires deze woonwinkel allemaal aanbiedt.

Hoe kun je de geurblokjes van deze woonwinkel gebruiken?

Je kunt het musk geurblok of een ander geurblok op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je ze in je kledingkast leggen, zodat je kleding altijd lekker ruikt. Leg de blokjes dan wel in een schaaltje om vlekken in de kleding te voorkomen. Je kunt ze ook in een schaaltje laten smelten op de verwarming of in een geurbrander leggen voor een extra sterke geur. Ga je je kleed stofzuigen? Maak dan poeder van de blokjes en doe dit in de stofzuigerzak. Je kleed zal dan heerlijk ruiken. Ook in je auto kun je de geurblokjes gebruiken; leg ze in een schaaltje onder de stoel en je auto zal altijd fris ruiken! Naast geurblokjes vind je bij hen ook zijdebloemen voor in huis, sierkussens en vele andere accessoires waarmee je je interieur opfleurt.

Bestel de geurblokjes in je favoriete geur snel online

Ben je benieuwd naar het aanbod aan geurblokjes die Quinn Wood in Schiedam aanbiedt? Ga je voor een musk geurblok of kies je liever voor de frisse geur van kokos? Voor welke geur je ook kiest; de handige blokjes zullen een heerlijke geur door je huis verspreiden. Maak je interieur helemaal af met zijdebloemen voor in huis en andere mooie accessoires.