Nieuw West in the Picture
Image default
Woning en Tuin

De design pooltafel – een echt pareltje in elke woonkamer

Een geraffineerd concept dat het plezier van spelen combineert met een verstandig gebruik vind je in de Fusion pooltafel. De multifunctionele pooltafel kan zowel als eettafel en pooltafel gebruikt worden.

Een echt multifunctioneel concept – de Fusion pooltafel

Het is zeldzaam dat je een moderne pooltafel vindt die ook als eettafel gebruikt kan worden. Een van de bekendste eettafelproducenten heeft dit concept nu gerealiseerd. De Fusion pooltafel wordt gekenmerkt door zijn multifunctionele concept. De tafel dient niet alleen voor de perfecte familiefeesten, maar ook voor een hoop gezelligheid achteraf.

In een oogwenk kan de eettafel omgezet worden in een pooltafel. Het zogenaamde Easy-Lift-System is hiervoor geschikt. De poolttafel wordt 0,75 cm opgehoogd en het biljartspel kan beginnen. Het oppervlak van de tafel is van de hoogste kwaliteit. Het maakt niet uit of het de eettafelfunctie gaat of bij het gebruik als pooltafel. Voor beide soorten gebruik kun je rekenen op een goede kwaliteit, die samenhangt met de verwerkte materialen.

Deze design pooltafel inspireert met uitstekende kwaliteit

De kwaliteit van de eettafel is een van de belangrijkste aspecten. Het materiaal zorgt voor de lange levensduur van de tafel. Een uitstekende kwaliteit en een zorgvuldige verwerking zorgen voor een lange levensduur van de tafel. Dit is iets waar je op kunt rekenen met de Fusion pooltafel. In alle verwerkte materialen wordt de grootste zorgvuldigheid en nauwkeurigheid weergegeven.

Leisteen van hoge kwaliteit als duurzame ondergrond

De Fusion tafel is voorzien van een afdekplaat van leisteen. Deze leiplaat met een dikte van 19 millimeter biedt een stabiele en tegelijkertijd veilige ondergrond. De natuursteen is zo bewerkt dat hij precies past in de vorm van de eettafel. Daarom is een apart aanpassingsproces niet nodig. Omdat leisteen een natuursteen is, is de kwaliteit zeer hoog. Het oppervlak van de tafel kan daarom met elk schoonmaakmiddel gereinigd worden.

Het Easy-Lift Systeem – de transformatie van de twee soorten gebruik

Omdat bij het poolen een hogere tafelhoogte nodig is, moet de tafel ongeveer 75 millimeter hoger gezet worden. Het Easy-Lift systeem maakt het heel gemakkelijk de tafel omhoog te zetten. Het wordt gekenmerkt door een tweetraps en ook zeer stabiel bevestigingssysteem. Hiermee kan de tafel omhoog en omlaag gebracht worden wanneer dit nodig is. Het Easy-Lift systeem is slim in de tafelpoot geïntegreerd. Dit betekent dat hij het totaalbeeld van de tafel niet hindert of er afbreuk aan doet. Bovendien is het Easy-Lift systeem zo ontworpen dat geen verder onderhoud nodig is. Dit maakt eindeloos gebruik zonder extra onderhoud mogelijk.

De individuele en hoogwaardige accessoires:

Bij een moderne pooltafel horen natuurlijk ook de passende accessoires. Naast het tafelblad horen ook een biljartlaken van hoge kwaliteit en de nodige tassen en netten bij de moderne pooltafel. De houten planken van hoge kwaliteit maken het hele concept compleet. Van de productie tot de uiteindelijke montage bij je thuis wordt de pooltafel gekenmerkt door de hoogste kwaliteit. Dat is niet alleen te danken aan de gebruikte materialen, maar vooral aan de zorgvuldige werkprocessen. Deze worden gekenmerkt door nauwkeurigheid en de hoogste graad van deskundigheid. Als je ook de ideale eettafel zoekt, die multifunctioneel kan worden gebruikt, dan is de pooltafel modern van Fusion waar je naar op zoek bent!