Nieuw West in the Picture
Image default
Woning en Tuin

Ervaar het gemak van dit vliegengordijn voor je deur

Een kwestie van uitpakken en ophangen: dát is het vliegengordijn voor je deur van Torresol. Deze aanbieder is al sinds 1990 actief als fabrikant en distributeur van vliegengordijnen en raamhorren. Vandaag de dag is het bedrijf dankzij zijn aantrekkelijke prijzen en hoogwaardige kwaliteit marktleider op het gebied van vliegenweringproducten. Bestel je een vliegengordijn in de webshop of bij een van de 250 verkooppunten in Nederland? Dan ontvang je deze al binnen twee werkdagen thuis en geniet je snel van een huis dat vrij is van insecten.

Ontdek de mogelijkheden op het gebied van kant-en-klare vliegengordijnen

Op de website van Torresol of bij de verkooppunten heb je ruim de keuze als het gaat om verschillende materialen en afmetingen. Zo vind je altijd een gordijn dat bij jouw woning past. Kies je een vliegengordijn voor je deur dat je echt alleen nog hoeft op te hangen? Dan heb je de keuze uit standaard of luxe hulzen. Deze gordijnen zijn al voorgeregen en worden geleverd met een bevestigingsstrip. Een andere optie is een magneetgordijn dat automatisch sluit na het in- en uitlopen. Dit is een vliegengordijn van hoogwaardig polyestermateriaal. Je ontvangt een pakket met punaises en dubbelzijdige tape, waarmee je het gordijn zonder het gebruik van schroeven of boren bevestigd. De verschillende soorten gordijnen hebben één ding gemeen: je kort ze eenvoudig in. Het hulzengordijn kan daarnaast ook verlengd worden met losse onderdelen.

Bekijk het aanbod in de webshop

Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en uitvoeringen voor het vliegengordijn voor jouw deur. Bekijk het aanbod in de webshop om jouw favoriete exemplaar te vinden of gebruik de store locator voor een verkooppunt in jouw buurt. Op die manier bekijk je de materialen in het echt en ontvang je direct persoonlijk advies van een medewerker op locatie. Bestel je liever online? Ook dan is het mogelijk om je te laten adviseren. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

https://www.torresol.nl/index.php/