Nieuw West in the Picture
Image default
Woning en Tuin

Hét adres voor Marokkaanse lampen met een twist

Ben jij op zoek naar een mooie nieuwe hanglamp, plafonnière of tafellamp? Dan moet je de Marokkaanse lampen van Hadaya eens bekijken. Deze ontwerper neemt de Oosterse patronen en vormen en steekt die in een nieuw modern jasje. Het gevolg is een assortiment aan Marokkaanse lampen die in elk interieur passen en die de gezellige en warme sfeer van het oosten feilloos overdragen. Ben je in regio Amersfoort? Dan mag een bezoekje aan deze winkel in de binnenstad niet ontbreken. Daar zie je met je eigen ogen hoe de Marokkaanse lampen van deze ontwerper jouw interieur kunnen transformeren.

Al bijna 20 jaar actief in het vak

Deze ontwerper van lampen bracht de eerste lamp op de markt in 2002 en sindsdien is er veel veranderd. Al gauw werden de ontwerpen bijzonder populair en was de combinatie van traditioneel Oosters met modern direct een succes. Alle lampen worden ontworpen in eigen beheer en handgemaakt in de eigen productielijn. Er wordt constant geëxperimenteerd met materialen en patronen, tot de ideale mengelmoes tussen Oosters en modern wordt bereikt. De Marokkaanse lampen steken strak af tegen het perfecte van massageproduceerde producten, bevatten karakteristieke imperfecties en zijn stuk voor stuk uniek. Elke lamp wordt met liefde ontworpen en samengesteld. Dat klinkt toch geweldig om toe te voegen aan je interieur?

Bezoek de winkel of webshop

Wil je meer weten over de mooie Marokkaanse lampen van Hadaya en ben je in regio Amersfoort? Dan is dat een uitstekend moment om de winkel te bezoeken. Iedereen die niet in staat is om naar de winkel toe te komen, kan het aanbod aan Marokkaanse lampen online bewonderen. Je kunt altijd van de contactgegevens gebruikmaken indien je vragen hebt of als je jouw wensen wilt bespreken. De vriendelijke medewerkers gaan dan graag met jou op zoek naar een lamp die binnenkort de show gaat stelen in jouw interieur.

https://www.hadaya.nl/