Nieuw West in the Picture
Image default
Woning en Tuin

Welke tegels uit regio ’s-Hertogenbosch trekken uw interesse?

Bent u op zoek naar nieuwe wandtegels of vloertegels? En wilt u die tegels in omgeving Oss of ’s-Hertogenbosch bestellen? Breng dan een bezoek aan tegelexpert Toon den Otter in Empel. U kunt dit bedrijf, dat al 40 jaar in het vak actief is, zowel online als in de showroom bezoeken. In hun showroom vindt u tegels in meerdere productgroepen gepresenteerd. Zo krijgt u in één oogopslag een volledig beeld van wat het beste aansluit bij uw stijl, smaak en woning. Het razendsnel bestellen van vloertegels en het vergelijken van opties was nog nooit zo makkelijk. Het bedrijf voor de beste vloer- en wandtegels in regio Oss en ’s-Hertogenbosch heeft tegels voor elk type woning. U vindt de tegels die volledig aansluiten bij uw wens gemakkelijk en snel. Hulp bij de installatie van uw tegels in regio Oss of ’s-Hertogenbosch is onderdeel van het pakket: zo kunt u loodgieterswerkzaamheden laten uitvoeren, of uw badkamer laten slopen.

Dit betekent het bedrijf voor u

Tegelleverancier Toon den Otter uit Empel is een expert op het gebied van alle soorten tegels in regio Oss en ’s-Hertogenbosch. U kunt uw woon- of badkamer geheel naar eigen smaak inrichten aan de hand van de verschillende productgroepen die u in de showroom tegenkomt. Deze zijn geheel onafhankelijk van elkaar gepresenteerd. Wat u zoekt, hebt u zo gevonden, of dat nu tegels met houtlook zijn of juist tegen met een betonlook. Ook tegels in grootformaat of met vintage look zijn zo gevonden. Of geeft u de voorkeur aan keramisch parket?

Bestel tegels van prestigieuze merken

Bij bovenstaande experts voor tegels in Oss en ’s-Hertogenbosch zijn alle grote merken vertegenwoordigd. Zo kunt u onder meer vloer- en wandtegels komen van merken als Rak, Cottoceramix, Grespania, Cristacer, El Halcon en Procasa. Of u nu voor een vertrouwde look kiest, iets elegants, stijlvols of juist exotisch: bij de expert is er voor iedere tegelliefhebber wat wils. Bij vragen neemt u gerust contact op met dit bedrijf.