Nieuw West in the Picture
Woning en Tuin

Zijden planten

Fijne werkplekken 

 
Je wilt binnen je bedrijf natuurlijk een goede sfeer, het moet een plek zijn waar mensen prettig kunnen werken. Eén van de mogelijkheden om dit te bewerkstelligen is het opfleuren van de ruimte met planten en bloemen. Planten brengen een fijne sfeer in elke ruimte en daarnaast zijn ze ook nog rustgevend en stress verlagend.

Ook schijnen planten de productiviteit te verhogen, dat is mooi meegenomen dus. Nu denk je misschien, ik heb geen groene vingers, ik vergeet ze vast water te geven, de bladeren vallen op de grond, de planten gaan uiteindelijk dood. Maar hier is gelukkig een eenvoudige oplossing voor. 

 

Prachtige zijden planten 

 
Fleur het kantoor of andere werkruimten op met zijden planten. Ze zijn haast niet van echt te onderscheiden, ze blijven het hele jaar door mooi, je hoeft ze geen water te geven en ze zijn niet afhankelijk van de hoeveelheid daglicht die binnenkomt. Ook is geen enkele medewerker allergisch voor kunstbloemen. Geschikt voor elke ruimte en voor alle mensen dus.

Zet eens één enkele plant op een bureau bijvoorbeeld, of een mooie plant met bloemen bij de receptie, zodat bezoekers zich welkom voelen. Zet wat grote planten in een hoek of tussen de bureaus of creëer zelfs een hele groene plantenwand. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. 

 

Een beplantingsplan 

 
Het is goed mogelijk dat het je aan tijd of ideeën ontbreekt om dit te realiseren. Maak dan gebruik van een specialist voor het maken van een uniek beplantingsplan. Iemand die alle mogelijkheden kent en voor elk budget passende oplossingen heeft. Kijk bijvoorbeeld eens op www.plantenman.nl