Nieuw West in the Picture
Image default
Woningen

Kwalitatieve houten vloeren in Limburg en Nijmegen

Bent u op zoek naar mooie houten vloeren in de omgeving van Limburg en Nijmegen? Dan is Biggelaar Parket, gelegen in Veghel, de geschikte partij voor u. Hun centrale ligging maakt hen de ideale uitvalsbasis voor inwoners van Limburg en Nijmegen die hun huis graag willen verfraaien met kwalitatieve houten vloeren.

Maak uw huis gezelliger

Hoe u dat precies kunt doen? De houten Vloeren van Biggelaar Parket, gelegen in Veghel, helpen u als inwoner van Limburg, Nijmegen en omgeving al goed op weg. In hun showroom vindt u een groot aanbod aan houtsoorten, afwerkingen en kleuren. Zo hebben ze voor ieder wat wils, en vindt u beslist de ideale vloer die uw huis complimenteert. Een houten vloer brengt warmte in huis en is aangenaam om over te lopen. Naast hout, vervaardigen ze ook vloeren uit laminaat en pvc. Wist u dat u perfect een houtlook kunt creëren met deze twee laatst genoemde materialen? Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en lijken net echt hout. Houdt u liever van het echte materiaal? Dan zijn de plankenvloeren en parketvloeren van dit bedrijf precies wat u zoekt.

Zoveel meer dan enkel plaatsing van vloeren

Het assortiment van Biggelaar Parket bevat diverse standaardkleuren en -afwerkingen. Bent u niet volledig overtuigd van een bepaalde kleur? Geen probleem! Deze firma beschikt over een werkplaats en spuiterij waar ze de houten vloeren op maat kunnen lakken en zagen. Zo zorgen ze ervoor dat de houten vloeren naadloos aansluiten op uw huis in Limburg, Nijmegen of omgeving. Geen uitdaging is hen te groot. Deel uw wensen met hen en ze zorgen dat uw dromen uitkomen. Een vloer hangt vaak ook samen met isolatie en verwarming. Ook daar kunt u voor terecht bij Biggelaar Parket. Zij verzorgen de opmeting en de plaatsing van de vloerverwarming, en zorgen dat uw houten vloeren hier perfect op passen. Neem een kijkje op hun website en ontdek alle mogelijkheden.