Nieuw West in the Picture
Zakelijk

Ga voor juridisch advies naar een deskundig advocatenkantoor in Antwerpen

Binnen uw bedrijf krijgt u regelmatig te maken met verschillende gecompliceerde vlakken waarop juridisch advies gewenst is. Denk hierbij aan het oplossen van een conflict, bij het onderhandelen en afsluiten van een vastgoed- of bouwcontract, de invordering van onbetaalde vrachten, maar ook bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten alsook begeleiding bij aanwerving en ontslag. Een correcte benadering van deze verschillende complexe vraagstukken vereist bijgevolg de nodige expertise. Voor zowel het handelen volgens de wettelijke bepalingen als de ondersteuning bij onderhandelingen doet u er goed aan om hier een juridische partner voor in te schakelen.

Dé juridische partner van (inter)nationale bedrijven en ondernemers

Wanneer u juridisch advies wenst in de omgeving Antwerpen, schakelt u de advocaten van Caluwaerts Uytterhoeven in. Sinds 2001 ondersteunen zij ondernemers, bedrijven en overheidsinstellingen bij complexe juridische vraagstukken. Het team bestaat uit 23 meertalige advocaten die u juridisch advies verlenen vanuit de vestigingen Antwerpen, Brussel en Luik. Met hun doorgedreven expertise bieden zij u de hulp die u nodig heeft in verschillende vakdomeinen. Zo bent u verzekerd dat uw dossier steeds wordt behandeld door de juiste personen. Iemand met de nodige kennis en ervaring in huis van de verschillende relevante elementen die spelen. Dankzij de multidisciplinaire benadering van Caluwaerts Uytterhoeven te Antwerpen, geniet u van juridisch advies over in totaal 12 vakdomeinen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Bouw
  • Vastgoed
  • Verzekeringen
  • Personeel & partners
  • Insolventie & herstructurering
  • Geschillenbeslechting

Schakel de gewenste expertise in

Heeft u een dossier liggen met betrekking tot een van deze vakdomeinen? Wacht dan niet langer en neem contact op met dit kantoor nabij Antwerpen voor juridisch advies. De specialisten van Caluwaerts Uytterhoeven staan voor u klaar om u te adviseren, maar ook om uw rechten en belangen te verdedigen. Zij leiden u graag door de complexe juridische vragen heen in alles wat u onderneemt. Laat u adviseren omtrent de laatste juridische evoluties.

https://www.legaloffice.be/