Nieuw West in the Picture
Zakelijke dienstverlening

Hoogwerkers van topniveau die geschikt zijn voor uw werklocatie

Een hoogwerker kopen is een aanschaf die u zorgvuldig doet. U wilt er immers zeker van zijn dat de hoogwerker perfect geschikt is voor uw werklocatie en de toepassing waarvoor u hem wilt gaan gebruiken. Kwak Hoogwerkers levert u hoogwerkers van topkwaliteit. Het zijn machines van de Duitse fabrikant RUTHMANN, die garant staan voor kwaliteit en gebruiksgemak. Bij Kwak Hoogwerkers vindt u een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte hoogwerkers overzichtelijk gerangschikt op de website. U kunt gemakkelijk filteren op werkhoogte en GVW en zo de hoogwerker vinden die u zoekt.

Ontvang advies op maat

Bij het maken van de keuze welke hoogwerker u wilt kopen, is deskundig advies onmisbaar. Hiervoor kunt u terecht bij de professionele medewerkers van Kwak Hoogwerkers. Zij zijn geschoold door de fabrikant en kunnen u als geen ander helpen de perfecte hoogwerker voor uw werkzaamheden te vinden. Het is daarnaast mogelijk een afspraak te maken voor een demonstratie. De hoogwerker komt dan naar uw eigen locatie, zodat u zelf kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Een hoogwerker kopen bij Kwak Hoogwerkers garandeert u service en kwaliteit van hoog niveau.

Gebruik en onderhoud

Een hoogwerker kopen is een eerste stap. De volgende stap is om op een veilige manier met de hoogwerker om te leren gaan. Daarom krijgen u en uw medewerkers op de dag van de aflevering een uitgebreide gebruiksersopleiding. U leert wat de technische mogelijkheden van de machine zijn en hoe u de hoogwerker het beste kunt bedienen. Daarna kunt u met een veilig en zeker gevoel zelfstandig aan het werk. Zeker als u nog maar kort gebruik maakt van de hoogwerker is het fijn een steuntje in de rug te hebben. U kunt dus altijd terecht bij de serviceafdeling voor telefonisch support. En heeft u last van een storing? Ook dan kunnen de medewerkers u op afstand helpen. Via een speciaal detectiesysteem kan de storing worden opgespoord en in veel gevallen op afstand worden verholpen.

https://www.kwak.nl