Nieuw West in the Picture
Image default
Zakelijk

Investeringsmakelaar voor off market onroerend goed in Karlsruhe

Als makelaars zien wij de aan- en verkoop van off market vastgoed in Karlsruhe als een gestructureerd proces. Wij geven vastgoedbezitters en -beleggers advies en ondersteuning vanaf de taxatie van het vastgoed tot en met de ontwikkeling van een strategie tot en met de sluiting bij de notaris. De behandeling van investeringen in off market vastgoedbeleggingen in Karlsruhe is een van onze kerncompetenties.

Makelaar in Karlsruhe: consulteer Peter Wohlwend

Peter Wohlwend is een competente makelaar voor off market vastgoed in Karlsruhe, of het nu gaat om verkopen, kopen of investeren. Als ervaren beleggingsmakelaar speelt hij in op uw individuele ideeën en doelstellingen, die u als particuliere, commerciële of institutionele belegger nationaal of internationaal nastreeft. Ons makelaarskantoor bereidt de succesvolle verkoop van off market vastgoed in Karlsruhe voor met intensief onderzoek naar geschikte investeerders en met een professionele vastgoedwaardering. Heeft u advies nodig over vastgoedmakelaardij of bent u op zoek naar investeringen in vastgoedbeleggingen in Karlsruhe? Raadpleeg onze makelaar in Karlsruhe en krijg advies over het verkopen of kopen van onroerend goed buiten de markt!

Aankoop Off Market Real Estate in Karlsruhe als kapitaalinvestering

Vastgoedbeleggingen in Karlsruhe worden gekenmerkt door een betrouwbaar rendement, een laag risico en een goede winst. Als ervaren beleggingsmakelaars ondersteunen wij u bij het opstellen van een individueel beleggingsplan en het investeren van uw kapitaal in interessante off market objecten in Karlsruhe. Dit vereist zorgvuldig onderzoek naar geschikte rendementskenmerken, die wij specifiek voor u en uw wensen als belegger selecteren. Afhankelijk van het feit of u regionaal of in andere deelstaten wilt investeren, zoeken wij in Karlsruhe naar geschikte beleggingsobjecten of zoeken wij in het hele land in onze database naar off market-objecten. In ieder geval regelen wij investeringen in onroerend goed dat uitsluitend op de markt wordt gebracht en bieden wij u dus prijsvoordelen.

Zoek naar vastgoedbeleggingen in Karlsruhe bij beleggingsmakelaars.

Als investeringsmakelaar in Karlsruhe is Peter Wohlwend een competente partner voor commerciële investeerders en particuliere investeerders die op zoek zijn naar rendementsvastgoed ter plaatse. Het aanbod aan vastgoedbeleggingen in Karlsruhe is groot, zodat investeringen in verschillende bedragen kunnen worden gerealiseerd. Dankzij onze brede portefeuille van off-market vastgoed kan onze beleggingsmakelaar in Karlsruhe tegemoet komen aan de individuele wensen van een breed scala aan beleggersgroepen, van particulier tot commercieel en institutioneel. Van kleine kapitaalsinvesteringen tot grote investeringen, een verscheidenheid aan projecten kan worden gerealiseerd. We hebben al grote investeringen in vastgoedbeleggingen tot 60 miljoen euro succesvol afgerond.

Landelijk vastgoed buiten de markt om voor investeringen kopen

Met onze makelaar Karlsruhe kunt u niet alleen in het Rijn-Main-gebied, maar ook in het hele land vastgoed buiten de markt om als kapitaalinvestering verwerven. Wij hebben toegang tot een grote portefeuille van vastgoedbeleggingen in Karlsruhe en andere Duitse steden die geschikt zijn voor investeringen. Het bijzondere aan Off Market Immobilien is dat we deze eigendommen buiten de publieke markt brengen en zo beschermen tegen prijsspeculatie. Of u nu op zoek bent naar vastgoed in het hele land of dat u een vastgoedbelegging in Karlsruhe wilt kopen, de prijzen voor dit vastgoed liggen binnen realistische marges. Raadpleeg ons voor Off Market objecten in Karlsruhe en we zullen discreet en doelgericht werken aan uw succes!

Onroerend goed verkopen aan investeerders met Immobilienmakler in Karlsruhe

Vastgoedbezitters kunnen lucratieve winsten maken door te bemiddelen en vastgoed te verkopen aan solvabele beleggers. Peter Wohlwend, onze makelaar in Karlsruhe, gebruikt zijn contacten met privé-investeerders en investeerders uit verschillende branches om kopers te vinden voor grond en ander vastgoed. Met ons grote netwerk van investeerders heeft hij toegang tot verschillende potentiële kopers met interesse in vastgoedbeleggingen in Karlsruhe. Onze kennis van de regio rond de op één na grootste stad Baden-Württemberg en onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van marktvastgoed in Karlsruhe maken ook uw verkoopwens tot een succes. Profiteer bij de verkoop van onroerend goed van onze professionele prijsanalyse, nauwkeurige taxatie van het onroerend goed en discrete marketing!