Nieuw West in the Picture
Image default
Zakelijk

Veilige fax to email met online faxen bij Vcare

Slim online faxen via email met PDF bestand

De fax apparaat lijkt een uitgestorven apparaat. Maar niets is minder waar! De fax is nog steeds een veelvoorkomende apparaat bij zorginstellingen, maar ook advocaten en notarissen gebruiken het nog steeds. Voor veel ondernemers is de fax een noodzakelijk apparaat, maar rijst veelal de vraag of dat niet slimmer of makkelijker kan. Gelukkig zijn er uitstekende oplossingen in de markt die faxen naar de 21e eeuw brengen dankzij slimme technieken. Dankzij online faxen via email kun je tegenwoordig namelijk faxen sturen naar een email adres zodat deze direct digitaal omgezet wordt naar een PDF bestand.

Hiermee haal je papier uit her proces, zonder de fax te hoeven te verliezen. Zo draag je bij aan papierverspilling én ga je mee met de tijd. Bij Vcare hebben we daarom de Faxservice ontwikkeld voor onze klanten die dus regelmatig moeten faxen, maar minder papier willen gebruiken. Uiteraard veilig en zeer gebruiksvriendelijk.

Liever geen fax apparaat? Ook dat kan!

Wil je liever helemaal af van een fax apparaat, maar wel een fax nummer behouden? Ook dat is mogelijk. In dat geval maken wij een nieuwe, of nemen we het bestaande faxnummer over, en zetten we dit om naar een digitale fax. Dat betekent dat je kunt faxen vanaf en naar iedere fax via je computer. Door een email te sturen met een bijlage kun je vanaf Vcare connect iedere faxnummer bereiken zodat deze als een normale fax binnenkomt bij de ontvanger. Een ideale oplossing als je veel faxt, want je hoeft niets te doen. Je draagt het nummer aan Vcare over en wij doen de rest!

Veilig en zonder datalekken

Een belangrijk voordeel van fax to email via Vcare is dat wij super veilige servers gebruiken die in eigen beheer zijn. De faxen worden niet verzonden via het standaard internet netwerk, maar via beveiligde verbindingen om datalekken te voorkomen. Vcare is een IT leverancier voor vele zorgorganisaties en professionals en zodoende voldoen wij aan de ISO 27001 en NEN 7510. Door gebruik te maken van onze beveiligde e-mailoplossing blijven gefaxte documenten ook altijd te raadplegen in je eigen account.

Faxen via internet: dé online fax oplossing

Wist je dat faxen via het internet ook veel goedkoper is? Onze adviseurs kunnen snel en gebruiksvriendelijk een online fax oplossing aansluiten binnen iedere organisatie dat snel operationeel is. Aanvullend op het online faxen kun je ook meteen je zakelijke telefonie laten regelen bij Vcare dankzij Vmobile. Speciaal voor ondernemers die zelf willen bepalen hoe ze bereikbaar zijn én zoeken naar een vast naar mobiel integratie, biedt Vcare slimme VoIP oplossingen die perfect aansluiten aan de wensen van de moderne ondernemer. Voordelen faxen via internet:

  • Bespaar kosten
  • Wereldwijde dekking
  • Rapportage & statistieken
  • Conform AVG/GDPR

Neem vandaag nog contact op via 088-4800900 of stuur een mail naar info@vcareconnect.nl.

https://www.vcareconnect.nl/