Nieuw West in the Picture
Zakelijke dienstverlening

Frigo Group helpt ‘Vers aan Tafel’ om ambities te verwezenlijken

Onder het motto ‘voor elke dag een maaltijd!’ heeft Vers aan Tafel de ambitie om in Nederland marktleider te worden. Op het gebied van opslag en distributie speelt de Frigo Group daarbij een sleutelrol.

Nadat eerder concurrent ‘Lekker Thuis Maaltijdservice’ was ingelijfd, maakt Vers aan Tafel sinds eind 2016 deel uit van de Marfo Food Group. Zowel Lekker Thuis als Vers aan Tafel was al klant van Frigo Group, dat sinds oktober 2017 vrijwel de volledige opslag en distributie voor zijn rekening neemt. “Ze snappen onze business”, verzekert operationeel manager Paul Keesom van Vers aan Tafel.

Diepvriesopslag, orderpicking en transport 

Alle 140 verschillende gerechten binnen het assortiment van Vers aan Tafel worden in België geproduceerd en naar Frigo Nieuw-Vennep getransporteerd, waar de diepvriesopslag én de dagelijkse orderpicking plaatsvinden. Alle klanten van Vers aan Tafel worden vervolgens vijf dagen per week door zestien chauffeurs beleverd vanuit drie plaatsen: Nieuw-Vennep, Lelystad, waar het hoofdkantoor van de Marfo Food Group is gevestigd, en Veghel, waar Vers aan Tafel een kleine distributiehub heeft. Het koeltransport van België naar Nieuw-Vennep en van Nieuw-Vennep naar Lelystad wordt verzorgd door Frigo Group Logistics.

“Onze klanten rekenen 52 weken per jaar op ons, wij kunnen 52 weken per jaar rekenen op Frigo”, aldus Keesom, die benadrukt dat Vers aan Tafel in Nederland marktleider wil worden. “Het is een veilig idee dat de Frigo Group in staat is om die ambitie te faciliteren. In de wetenschap dat de diepvriesopslag en het geconditioneerd vervoer in de best denkbare handen zijn, kunnen wij ons richten op onze corebusiness. Behalve met producten van topkwaliteit, willen we ons daarbij blijven onderscheiden met verregaande service en klantvriendelijkheid.”
 

http://www.frigogroup.com/