Nieuw West in the Picture
Image default
Aanbiedingen

Waarom vapen in plaats van roken?

Als jij een roker bent, heb jij vast ook wel eens van vapen gehoord. Deze elektrische vorm van roken wordt namelijk enorm gepusht, omdat het veel voordelen heeft ten opzichte van roken. Misschien zijn deze voordelen nog onduidelijk voor jou. Daarom zullen we in deze blog een paar voordelen opsommen voor jou. Lees dus snel verder!

  1. Gezonder

Hoewel vapen absoluut niet gezond is, is het wel aanzienlijk gezonder dan roken. Dit komt door het feit dat er in een vape geen tabak gebruikt worden. Hierdoor zitten er minder gevaarlijke stoffen in de damp van een vape, dan in de damp van een sigaret. Vapen is alleen gezonder dan roken als je het volledig voor elkaar inwisselt: als je af en toe nog steeds rookt, haal je weinig tot geen voordeel uit het vapen.

  1. Makkelijker om te stoppen

Als je vapet in plaats van rookt, is het een stuk makkelijk om volledig te stoppen. Dit komt doordat je in een vape zelf het nicotinegehalte bepaalt. Als je volledig wilt stoppen, biedt dit de mogelijkheid om het nicotinegehalte gedoseerd af te doen nemen. Hierdoor zal de stap naar het volledige stappen een stuk kleiner zijn. Bij roken is dit geen mogelijkheid. Als jij als sigarettenroker moeite hebt met stoppen, is het ook aan te raden om eerst te gaan vapen.

  1. Gevarieerder 

Een essentieel onderdeel van een vape is het aroma. Dit aroma zorgt voor de smaak van jouw vape. Het feit dat jij zelf de smaak van je vape kan bepalen, zorgt ervoor dat jij een stuk gevarieerder kan vapen dan je kunt roken, omdat een sigaret vrijwel altijd dezelfde smaak heeft. Aroma’s zijn in veel verschillende soorten beschikbaar; het is maar net waar je zin in hebt. Aroma’s zijn op veel plekken te halen, maar door het te halen bij een specialist als Aromaworld, weet jij zeker dat je een perfect aroma hebt. 

  1. Minder stank

Als jij sigaretten rookt, zul je vast wel eens klachten ontvangen van mensen dat ze het vinden stinken. Dit zal geen probleem zijn als jij de overstap naar vapen maakt, aangezien dit een stuk minder stinkt. Vooral als jij een aroma toevoegt zal deze stank een stuk minder zijn, en is het zelfs mogelijk dat jij een fijne geur met je meedraagt.

 

https://www.aromaworld.nl/nl/