Nieuw West in the Picture
Image default
Hobby en vrije tijd

De leukste spellen voor oudejaars avond!

Maak er een gezellige oudejaars avond van!

Nog even en dan is het weer zover; de jaarwisseling is in zicht. Tijdens oud en nieuw staan er een aantal dingen centraal zoals gezelligheid met vrienden en familie, glühwein, oliebollen en champagne! De jaar wisseling staat voor een avond vol gezelligheid en daarbij mag een leuk drankspel met kaarten niet ontbreken. Daarvoor hebben wij de leukste spellen om de oudjaars avond door te komen genoteerd! Doe er je voordeel mee en maak er een leuke avond van met de mensen op je heen!

1. 30 seconds

Wellicht nog niet bekend voor iedereen maar 30 seconds wordt wel steeds bekender in Nederland. 30 seconds is een vragenspel in teams, hierbij moet de ene speler een object beschrijven en de andere moet raden wat het is. Door goede antwoorden te geven mag jouw pion stappen vooruit zette. Degene die als eerste bij de finish is wint! Kennis, teamwork en tijdsdruk komen perfect samen in dit bordspel.

2. Mens erger je niet

Mens erger je niet is een bordspel wat voor een hoop lol maar ook frustratie kan zorgen. Dit spel is er momenteel ook al drankspel, hierbij wordt er gespeeld voor volwassenen met sterke drank en shots in plaats van pionnetjes. Daarnaast is er ook een Mens Erger Je Niet XXL versie waarbij wordt gespeeld met cups, dit is handig voor bijvoorbeeld bier of wijn!

3.Drankspel met kaarten

Om het allemaal wat simpeler te houden en niet teveel geld te investeren is er met een pakje kaarten erg veel mogelijk. Een drankspel met kaarten is de perfecte uitkomst voor een gezellige avond met veel drank. Speel bijvoorbeeld Bussen, Kingsen en nog veel meer! Ben je toch op zoek naar een uitgebreider spel wat de hele avond leuk is? Dan raden wij je aan om eens een kijkje online te nemen. Er zijn vele leuke webwinkels met allemaal soorten drankspellen voor jouw top avond!